Manikura pedikura Šibenik

Posted By Anita / svibanj 23, 2018 / Novosti, Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Manikura pedikura Šibenik

Manikura  – postoji više tisuća godina. Egipćanke su koristile kanu kako bi obojali nokte. Dinastija Ming je koristila boju za nokte, a na taj način se izražavao i socijalni status. Razni načini i oblici manikure su kroz povijest bili popularni, a i danas se na noktima rade brojne tehnike. Nove tehnike ugradnje ili geliranja nokti omogućuju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo njegovanih ruku.

Pedikura – tretiranje svih problema sa stopalima – urasli nokti, natisci, kurje oči ili zadebljanja na koži, raspucala koža…

Priuštite svojim stopalima najbolju njegu!

Ako je vašim stopalima potrebna medicinska pedikura, odaberite salon GRANDECA  u kojem će tretman obaviti stručna osoba koje će  stopalima pružiti potrebno olakšanje od bolnih problema i urediti ih savršeno!
U  salonu GRANDECA  u Šibeniku stručno i srdačno osoblje pružit će Vašim stopalima kvalitetnu njegu, zdravlje i ljepotu!

Medicinska pedikura podrazumijeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavlja je educirana stručna osoba majstor pediker s dugogodišnjim iskustvom koji  rješava probleme uraslog nokta, natisaka, kurjih očiju, zadebljane i raspucane kože na stopalima.

Stručna osoba će otkloniti sve poteškoće i pravilno oblikovati nokte za zdravi daljnji rast!
Posjetite >>salon Grandeca u Šibeniku i pripremite se za ljeto!

Ive Družića 5, 22 000 Šibenik
+385 95 8377450

masaža-šibenik-1

Comments

Comments are not allowed