HOTEL MEDITERAN ZADAR

Kontakt

Hotel Mediteran nalazi se u Zadru, a ima 30 soba kao rezultat pažljivog spoja elegancije i udobnosti sa pogodnostima moderne tehnologije. Sve sobe su prilagođene potrebama koje traži suvremeno putovanje, tako da su opremljene priključcima potrebnim za rad u sobi i sadržajem koji omogućava potpuno opuštanje: balkon, klimatizacija i centralno grijanje, besplatni W-LAN pristup internetu, telefon sa direktnom vanjskom linijom, TV sa satelitskim priključkom i mini bar.

trip-advisorU ugodnom ambijentu našeg restorana možete uživati u okusima dalmatinske kuhinje, u internacionalnim jelima i specijalit etima a la carte jelovnika. Tijekom toplih ljetnih mjeseci poslužujemo i na prostranoj terasi našeg hotela.

Ukoliko planirate obiteljsko okupljanje, proslavu, vjenčanje, poslovni ručak ili večeru oslonite se s povjerenjem na naša profesionalnost i iskustvo osoblja. U lobby baru hotel Mediteran pruža opuštanje  s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima, popiti jutarnju kavu ili pročitati dnevni tisak.

Comments

Comments are not allowed