KLIMA UREĐAJI GRIJANJE HLAĐENJE VEDRAN COMPANY ZADAR

Kontakt

KLIMA UREĐAJI ZADAR ŠIBENIK KLIMA UREĐAJI SPLIT
logo_daikin1

hitachi

greelogo-1024x247

PRODAJA UGRADNJA SERVIS KLIMA UREĐAJI  SUSTAVI GRIJANJA ZADAR ŠIBENIK SPLIT

VEDRAN COMPANY posluje od 1996 g. na području Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Makarske, Metkovića, Ploča, Trogira… Posluje također u o kolici navedenih gradova, te na otocima Krk, Rab, Cres, Lošinj, Brač, Hvar, Korčula, Šolta, Vis, Ugljan i Pašman, Dugi otok, Pelješac… Technoprom posluje na terenu sa 40 radnih timova. Na taj način pokriva cijelo područje Dalmacije. Izlazak na teren moguć je u roku od 60 min, a montaža u roku od 24 h.Tvrtka radi i besplatnu dostavu klima uređaja po cijeloj Hrvatskoj. MontažA uređaja je po dogovoru, a rokovi otplate i do 60 rata.

KLIMA UREĐAJI u ponudi su poznatih marki kao Daikin, Midea , Gree, Haier, Maxon,Panasonic, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Samsung, Lg, Korel, Hitachi, Sanyo. Cijene klima uređaja su izuzetno povoljne. Neki od modela u ponudi su:
ELITE 3,5KW, neinverterski model – 1840,00 KN
MAXON 3,5 KW INVERTER – 2344,00 KN
HAIER – 3,5 KW INVERTER – 2624KN
TOSHIBA 3,5KW INVERTER – 3472,00 KN
DAIKIN 3,5 KW INVERTER- 3192,00 KN

Cijene nisu fiksne ni konačne. Na ponuđene cijene često dolaze i razne akcije, rasprodaje, dodatni popusti na 2 ili više komada. U ponudi su i klima uređaji raznih modela sa više unutarnjih jedica, po želji od 2 – 8 kom, spojeni na jednu vanjsku jedinicu.

Servis klima uređaja, kemijsko čišćenje, dezinfekcija i nadopuna plina tvrtka obavlja vrlo povoljno i stručno. Na sve vrste usluga dobiva se garancija. Također tvrtka radi i servis dizalica topline (toplinska pumpa) od poznatih proizvođača Daikin, Mitsubishi, Gree, Fujitsu, Panasonic, Hitachi…

Vedran company daje kupcima sve potrebne informacije oko subvencioniranja. Moguće je dobiti nepovratna sredstva minimalno 50 % od cijene ugradnje dizalice topline. Cijene ugradnje klima uređaja kreću se od 500 – 1000 kn ovisno o prostoru i mjestu gdje želite ugradnju. Cijena i razni popusti mogući su ako je uređaj kupljen u tvrtci. Ugradnja dizalica topline moguća je  na polovnom ili novom klima uređaju. Moguća je i demontaža postojećeg uređaja, te montaža na drugom mjestu. U ponudi tvrtke su nosači za vanjske jedinice klima uređaja rađeni od prokroma.

Djelatnosti Vedran company su:

PRODAJA UGRADNJA I SERVIS KLIMA UREĐAJA ZADAR ŠIBENIK SPLIT
PRODAJA DIZALICA TOPLINE
CENTRALNO PODNO SOLARNO GRIJANJE
PRODAJA PEĆI I KOTLOVI NA PELETE I DRVA

U ponudi prodaja i ugradnja opreme za centralno, podno i solarno grijanje. Prodaja i ugradnja peći na pelete, vodoinstalaterski radovi sa najpovoljnijim cijenama na tržištu. Montaža i servis osigurani, garancija, otplata na rate od 2- 60 rata, informacije o sufinanciranju 80 % nepovratnih sredstava iz EU fondova. Rješavanje dokumentacije i savjeti.

mitsubishi_electric

panasonic

klima uređaji cijene zadar šibenik split

klima-uredaji-prodaja-ugradnja-servis-zadar-sibenik-split-akcija

Klima uredaji prodaja ugradnja servis povoljne cijene

podno-centralno-solarno-grijanje-zadar

Podno centralno solarno grijanje

Comments

Comments are not allowed