KOLORIT ZADAR

Kontakt

KOLORIT je tvrtka iz Zadra sa kompletnim proizvodnim asortimanom za fasadne sustave. KOLORIT u ponudi ima proizvode koji zadovoljavaju visoke kriterije kvaliete, a široki proizvodni program je pod imenom Termo line, koji se pojavljuje i kao certificirani fasadni sustav sa termoizolacijskim svojstvima.
Asortiman u ponudi tvrtke KOLORIT
STIROPOR FASADE (svih debljina od 1 cm do 10 cm)

UNUTARNJE I VANJSKE BOJE

GIPS PLOČE (suha gradnja) KNAUF i RIGIPS, pribor i oprema

LJEPILA ZA KERAMIČKE PLOČICE

HIDROIZOLACIJE

KULIR MOZAIK ŽBUKA

Završna kulir žbuka izrađena od višebojnog kamena. Koristi se za dekorativnu zaštitu vanjskih i unutarnjih zidnih površina. Radi se o materijalu koji je vodootporan, paropropusan, mehanički otporan i postojan na vremenske utjecaje.
Podloga na koju se nanosi mora biti suha i očišćena od prašine i masnoća. Prije nanošenja podlogu treba premazati SINTON podlogom 1:4 ili SINTON grundom. Nanosi se ručno, čeličnom gletericom u debljini najkrupnijeg zrna, nanos se izravna i pričeka da izgubi mliječnu boju a zatim snažnim pritiskom još jednom zagladi. Najčešće se upotrebljava za dekoraciju i zaštitu temelja, pročelja, betonskih i zidanih ograda…

Toniranje prema željama kupca na licu mjesta…

Na svim proizvodima su izvršena ispitivanja od strane Instituta građevinarstva Hrvatske,a svi proizvodi imaju i CERTIFIKAT ISO 9001.

EKSPANDIRANI POLISTIREN – EKOPOR
Stiropor – proizvod pod nazivom EPS(ekspandirani polistiren) EPS je izolacijski materijal koji se koristi za toplinsku i zvučnu izolaciju.Stiropor kao toplinski izolator grije zimi te isto tako hladi ljeti što dovodi do velikih ušteda energije za

grijaekopor stiropornje i hlađenje.
Stiropor inače poznat kao “bijela izolacija” ima tako dobra izolacijska svojstva zbog čelijaste strukture, a mehanička svojstva ovisi o gustoći materijala, pa materijal koji je gušći posjeduje i viša mehanička svojstva.
Vrlo je bitno odabrati tip stiropora ovisno o mjestu ugradnje kako bi odgovarao svojim mehaničkim svojstvima.S povećanjem gustoće stiropora povećava se i otpornost na povišene temperature,ali granična vrijednost ostaje ista. Stiropor ima izrazito malu toplinsku vodljivost. Stoga su toplinsko izolacijska svojstva izvrsna.
Zahvaljujući svojim termičkim svojstvima stiropor ima široku primjenu pa je naš program proizvodnje stiropora veoma raznolik.Stiropor pod nazivom EKOPOR izrađuje se u klasičnim građevinskim pločama 100 x 50 cm u raznim debljinama ovisno o namjeni i zahtjevnosti objekta.SINTONfasacryl_

 

SINTON FASACRYL
Visokokvalitetna fasadna boja na bazi akrilnih smola, odlične pokrivne moči i vodoodbojnosti za zaštitu i dekoraciju novih te renoviranje starih fasadnih površina.Površina na koju se nanosi mora biti čvrsta,čista,suha i mora biti impregnirana SINTON grundom ili SINTON podlogom. Priprema fasadne boje se vrši dodavanjem 10-15% vode uz dobro miješanje.
Nanošenje se vrši valjkom,kistom ili špricanjem u dva sloja. Potrošnja:0,200-0,300 kg/m2 u dva premaza,ovisno o vrst i upojnosti podloge. Pakiranje:25 kg i 5kg

 

LJEPILA STIROFIX PRIMA i EXTRA      

STIROFIKS-KOLORITSTIROFIX PRIMA-  GRAĐEVINSKO LJEPILO ZA LJEPLENJE PLOČA  OD STIROPORA, STIRODURA I KAMENE VUNE  praškasto ljepilo na cementnoj bazi za lijepljenje termo izolacijskih ploča od stiropora, stirodura i kamene vune na podloge od betona, opeke,gipsa,žbuke … Površina na koju se nanosi ljepilo  mora biti dobro očišćena,suha i čvrsta. Na termo izolacijske ploče u sustavima toplinskih fasada nanositi ga trakasto po rubovima I točkasto po sredini ploče,te zalijepiti na pripremljenu podlogu. Ljepilo umiješati sa čistom vodom,smjesa mora biti bez grudica.
Potrošnja:3-4 kg/m2
Pakiranje:25 kg

STIROFIX EXTRA- GRAĐEVINSKO LJEPILO ZA  LJEPLJENJE I ARMIRANJE PLOČA OD STIROPORA, STIRODURA I KAMENE VUNE      Praškasto ljepilo na cementnoj bazi za lijepljenje i armiranje termo izolacijskih ploča od stiropora, stirodura i kamene vune. Površina na koju se nanosi ljepilo mora biti dobro očišćena, suha i čvrsta. Kod postavljanja staklene mrežice na ploču stiropora nanese se ljepilo gleterom i u svježe se utiskuje mrežica sa preklopima najmanje 10 cm,nakon 24 sata čitavu površinu zagladimo slojem ljepila.
Ljepilo umiješati sa čistom vodom,smjesa mora biti bez grudica.
Potrošnja:3-4 kg/m2
Pakiranje:25 kg

Objave

unutarnje-boje-za-zidove-zadar

Unutarnje boje za zidove

gips-ploče-zadar-suha-gradnja

Gips ploče

fasadne-boje-zadar-termoline

Fasadne boje

ljepila-za-keramičke pločice-zadar

Ljepila za keramiku

fasadni-sustavi-termo-žbuke-stiropor-fasade-zadar-

Fasadni sustavi

prodaja-fasadni-sustavi-zadar

Fasadni sustavi povoljne cijene

Comments

Comments are not allowed