Trajno odstranjivanje dlačica I2PL metodom-Ellipse Light Šibenik

Posted By Anita / lipanj 3, 2018 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA

I2PL sistem je pulsno odaslano dvostruko filitrirano intenzivno svjetlo iz širokog spektra vidiljive svjetlosti. To je disperzirani svjetlosni val, neinvazivan za okolno tkivo, a visoko učinkovit za ciljani kromatofor, u ovom slučaju za folikulu dlake. I2PL Ellipse Light zagrijava korijen dlačice na 70•c u 1ms, ali ne zagrijava okolno tkivo,
čime ispunjava sve uvjete za trajno i bezbolno odstranjenje dlačica uz obnovu kože.

Naša koža građena je od više slojeva, a folikul dlake, koji je naš cilj, smješten je u dermisu na 1-5 mm dubine.

Naša dlaka ima više faza rasta, a vrijeme rasta različito je za različite dijelove tijela. Nama bitna faza rasta je anagena faza (živa faza) u kojoj moramo uništiti folikul dlake. Upravo zbog toga se različiti dijelovi tijela tretiraju u različitom vremenskom razdoblju: primjerice lice tretiramo svakih 8 tjedana, a noge svakih 14-16 tjedana kako bi postigli optimalan rezultat, odnosno, tretiramo kada je postotak dlaka u anagenoj (živoj) fazi najviši. Dlake mogu biti različite debljine, a I2PL Ellipse Light može tretirati sve debljine, debelu, srednju i tanku dlaku.

KADA JE PRAVO VRIJEME ZA TRETMAN?
Idealno je krenuti s tretmanima kada je koža najsvjetlija. Koža se ne smije izlagati suncu 30 dana prije i nakon tretmana. Također, ne smijemo depilirati (voskom, šećernom pastom ili epilatorom) već samo brijati dlake. Ukoliko imate problema s brijanjem, dogovorite drugačiji pristup sa svojim terapeutom.

KOJE DIJELOVE TIJELA MOŽEMO TRETIRATI?
Možemo tretirati sve dijelove tijela: lice, vrat, grudi, pazuh, trbuh, leđa, ruke, prepone, noge.

S KOLIKO GODINA JE IDEALNO KRENUTI NA TRETMANE?
I2PL je bezopasan i ne postoji najniža niti najviša dobna granica. Idealno je početi s tretmanima u kasnoj
adolescenciji (19-21 godina) kada je završen rast i razvoj. U slučaju problema s dlakama, može se početi i u ranijim godinama. U tom slučaju, rezultat je sporiji zbog rasta dlake i nerazvijenog, te slabijeg korijena. Izvanredan i brz rezultat postižemo i u kasnijim godinama (menopauzne dlake). Također, I2PL Ellipse Light postiže odlične rezultate u uklanjanju dlaka kod osoba s hormonskim poremećajima.

JE LI MOJA KOŽA PRESVIJETLA ILI PRETAMNA ZA TRETMAN?
Postoji 6 različitih tipova kože (skala Fitzpatrick). Idealan kandidat je osoba svijetle kože s tamnom dlakom (tip kože 1 i 2). I2PL Ellipse Light uspješno tretira i tamnije tipove kože 3-5.

KAKO IZGLEDA TRETMAN?
Priprema klijenta za tretman traje kratko (označava se i brije područje koje tretiramo). Dlake se uklanjanju bljeskom koji je kratak, na trenutak uz osjet peckanja, ali nije bolan. Nakon tretmana javlja se lagano crvenilo na koži (perifolikularni eritem) koji traje do 2 sata i pokazatelj je uspješnosti tretmana.

KOLIKO TRETMANA MORAM ODRADITI?
Broj tretmana ovisi o dijelu lica ili tijela koji tretiramo, kao i o debljini i vremenskom periodu rasta dlaka.
Primjerice, na nadusnici moramo odraditi 8-10 tretmana, a na nogama moramo odraditi 2-4 tretmana.

KADA SE NE SMIJU IZVODITI I2PL TRETMANI?

-kada imamo trajni make up ili tetovažu na dijelu koji želimo tretirati
-u periodu izlaganja suncu

KAKO TRETIRANI DIJELOVI IZGLEDAJU ZA VRIJEME I NAKON ZAVRŠETKA TRETMANA?
Dva sata nakon tretmana koža je potpuno smirena i nema nikakvih posljedica tretmana. Kroz sljedećih 15 dana dlačice ispadaju. Nakon čega slijedi period bez dlačica, a ovisno o dijelu tijela, početkom novog rasta dolazi se na sljedeći tretman. Za vrijeme cijelog ciklusa tretmana koža je uredna, nestaju urasle dlake, ožiljci, krastice i koža je potpuno glatka i bez dlaka.

DA LI SE ISPLATI  FINANCIJSKI ODRADITI IPL TRETMANE?
Cijena I2PL tretmana u odnosu na klasične depilacije ili brijanje isplative su  dugoročno, u okviru pet godina, ali i kraće ovisno o Vašim navikama. I2PL podiže kvalitetu života koja se ne može financijski mjeriti zbog toga što nestaje svakodnevna briga o dlakama, nema bolnih depilacija, problema sa znojenjem, te više nema problema s uraslim dlakama ili negativnih emocija oko problematicnih područja, osviještena je vrijednost područja tijela koji su do tada izazvali negativne emocije.

Saznajte više na ELLA KOZMETIČKI SALON I PARFUMERIJA >>
Ul. kralja Tomislava 21, 22000, Šibenik, Croatia
+385(0)22 217 311

Comments

Comments are not allowed