AKCIJA idealna zaštita za sunce Zadar

Posted By Anita / srpanj 10, 2020 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Izlaganje suncu koje traje dulje od 15 minuta za našu kožu izuzetno je opasno. Iako potiče stvaranje vitamina D, koji je odličan za kožu, sunce također razgrađuje kolagen, uništava elastin i uzrok je 90 % tragova starenja kože. Može izazvati i alergijske reakcije, kod mlađih i Mallorca-akne, a najčešće uzrokuje hiperpigmentacije i melasme. Kod osoba svjetlije puti tipa kože I i II već nakon 10-15 minuta moguća su vidljiva oštećenja u obliku crvenila, opeklina, guljenja i hiperpigmentacije.

Uz pomoć antioksidanata naše se tijelo bori protiv djelovanja slobodnih radikala, ali ako ne postoji ravnoteža između proizvodnje slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, dolazi do oštećenja stanica, što na kraju dovodi do fotostarenja kože.

Kad birate proizvod za zaštitu od sunca, vodite brigu o tipu kože koji imate te potrebama kože, jer je suhoj koži uz zaštitu potrebna i hidratacija, a masna i problematična koža traži proizvode koji ne začepljuju pore.

U Revidermu postoje setovi s gotovim savršenim kombinacijama, koji će osigurati sigurno izlaganje suncu i hidrataciju nakon sunčanja. Set moisture maximizer sadrži solar skin shield SPF 30 koji štiti kožu i inovativni beach-serum koji je savršeno hidratizira kako bi se obranila od sunca, a razina vlage optimizirala.

Izvor
www.reviderm.hr

Saznajte više na >>SKIN BEAUTY SALON ZADAR
Trg kneza Višeslava 8 23000 Zadar

+385(0)993255922

skin-beauty-salon-zadar

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed