Anticelulitna masaža Solin

Posted By Anita / travanj 9, 2019 / Novosti, Ponuda ljepota njega, Popusti / Comments are disabled

Za one koje misle da je kasno sa masažu!

Bella Donna Solin – ponuda travanjskih paketa od 10 tretmana po posebnoj cijeni od 1000 kn

Anticelulitna masaža

Masaža je učinkovita pri opuštanju, pomaže ublažavanju stresa, napetosti i bolove u mišićima. Olakšava glavobolje, pomaže kod problema sa spavanjem, ali je učinkovit saveznik protiv celulita.

Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se tako stanice čiste, njeguju i pune. Masaža otklanja iz tijela otpadne tvari i razgrađuje celulit, pa tako dovodi tijelo u harmoniju.

Redovita masaža regulira i probavu, s obzirom da smanjuje tjeskobu i napetost izazvanu stresom. Redovitom masažom pokreće se probavni sustav, pa se tako poboljšavaju i ubrzavaju procesi asimilacije i eliminacije.

Anticelulitna je masaža usmjerena na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem od više prirodnih ulja koja pospješuju prokrvljenost kože. Kompleks eteričnih ulja pomaže u razgradnji masnoća, aktivira rad limfnog sustava i pospješuje uklanjanje otrova iz tijela.

Najveća vrijednost anticelulitne masaže je buđenje organizma da bi se sam aktivirao u borbi između ostalog i celulita. Strujanje energije koja se oslobađa masaže dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Nazovite odmah i naručite paket na tel:+38521 210 408

U salonu se možete opustiti, a educirano osoblje salona će se potruditi da Vam to bude najljepši dan.

Ostanite lijepi!

frizerski-salon-solin

 

 

 

radno vrijeme pon.-subota

08.00 – 20.00

Saznajte više na >> BEAUTY SALON SOLIN BELLA DONNA

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed