Anticelulitni program Split

Posted By Anita / travanj 13, 2017 / Novosti, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Anticelulitni program SplitKOZMETIČKI SALON OSMIJEH

GREEN VAC

Karakteristike aparata:

– poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje vezivnog tkiva uz pomoć pulsirajućeg podtlaka
– tri različito velika radijalna aplikatora koji omogućavaju kružno stvaranje kožnog nabora
– pet standardnih i pet slobodnih programa

Slabiji protok krvi i limfe uzrokuje promjene u koži i potkožju. Posljedica toga je nakupljanje otpadnih tvari i metabolita. Zbog bujanja vezivnog tkiva izgled kože je svakog dana sve lošiji. Pojavljuju se brojne udubine i izbočine koje daju izgled narančine kože, odnosno celulit.

Aparat GREEN VAC jednostavnim i vrlo profinjenim načinom primjene, predstavlja velik napredak u terapiji i njezi promjena u potkožju i to pomoću pulsirajućeg podtlaka. Naziva se još i radijalna endermoterapija. Metoda masaže koja se koristi u terapiji celulita, masnih naslaga, opuštene kože nakon mršavljenja ili poroda, kod strija, ožiljaka, bora. Nakon tretmana, koža je glatka, čvrsta i napeta.

Terapija s podtlakom stoljećima je poznata kao dobar način za poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje vezivnog tkiva.

S posebno oblikovanim aplikatorima, koji u sredini imaju rotirajuće kuglice, mogu se pri istovremenom usisu kružno stvarati kožni nabori, u kojima dolazi do masaže i istovremenog rastezanja potkožja. Na taj se način znatno poboljšava dotok svježe krvi kao i otok venske krvi, te drenaža limfne tekućine.

Podtlak ujedno uzrokuje i rastezanje vezivnog i masnog tkiva, koje se prekomjerno nataložilo i na taj način poboljšava stanje. Brojni aplikatori omogućavaju terapiju na većim ili manjim površinama kože kao i na teže dostupnim mjestima.

Određivanjem gornjeg i donjeg podtlaka omogućava se izvođenje terapije i na najosjetljivijoj koži. Brzinu i trajanje djelovanja podtlaka može se individualno prilagoditi. Prije terapije na kožu se nanosi anticelulitna krema, a zatim ulje za masažu, koje omogućava lakše klizanje po površini kože i osigurava dobar kontakt.

Aparat GREEN VAC djelotvoran je kod raznih faza celulita, njege i smanjenja bora na licu, kod svježih ožiljaka i strija.

U kozmetičkom salonu Osmijeh u ponudi su i anticelulitni tretmani koji su prirodni i ugodni poput masaže, a rezultati su vidljivi odmah.
RELAKSIRAJUĆA MASAŽA
ANTICELULITNA MASAŽA
MEDICINSKA MASAŽA
SPORTSKA MASAŽA

LIMFNA DRENAŽA – PRESSOTERAPIJA
Ubrzava oporavak cijelog organizma, posebno kod operativnog zahvata kada dolazi do nakupljanja viška tekućine u veznom tkivu. Drenaža je pritom nužna za poboljšanje opskrbe stanica kisikom, uklanjanje otpadnih tvari, dotok hranjivih tvari krvlju… Uspješna je kod problema migrena, reumatskih oboljenja, sportskih ozljeda, stresa i napetosti, niz tegoba modernog načina života. Traje 30-60 minuta, ovisno o dijagnozi i području koje se tretira, poželjno je izvoditi postupak svaki dan ili u određenim razmacima da bi se vidio učinak.

APARAT ZA PASIVNU GIMNASTIKU tijela putem električnih impulsa izaziva kontrakcije u mišićima, djelujući tako na smanjenje celulita. Pomaže kod mršavljenja, te jača muskulaturU. Ujedno se na taj način snažno potiče i cirkulacija, te limfna drenaža tretiranog područja. Također djeluje kod podizanja grudi i stražnjice.

Tom metodom se i u sklopu anticelulitnih tretmana može učvrstiti i „zategnuti“ koža nogu, stražnjice, trbuha te značajno smanjiti ili u potpunosti ukloniti strije ili ožiljci. Zbog velikog izbora metoda, koje imaju i različito djelovanje provodimo individualne konzultacije u salonu.

TERMO DEKA
Princip rada termo deke se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema.

Detoksifikacija i zaustavljanje nakupljanja masnoća u tijelu
Ubrzanje lipolize, znojenje i izlučivanje štetnih tvari
Aktivacija tijela i njegovih funkcijara umor i poboljšava apsorpciju hrane
Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre,  utječe na poboljšanje raspoloženja
Poboljšava imunološki sustav
Uklanja bol i upale
Oporavlja organizacijske funkcije tijela

Posjetite kozmetički salon OSMIJEH i uvjerite se sami u kvalitetan rad našeg stručnog osoblja!
DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM SPLIT

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

Comments

Comments are not allowed