Anticelulitni tretmani Split

Posted By Anita / ožujak 28, 2019 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

VACUSLIM anticelulitni tretmani Split

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita, kao i preoblikovanje.
Primjena ove metode je pogodna za proces mršavljenja i poboljšanja izgleda kože tijela.

Preporučuje se paket od 6 do 12 tretmana.

PREDNOST VACUSLIM-a
– Smanjenje opsega već nakon prvog tretmana
– Poboljšan izgled i tonus kože
– Eliminacija suvišne tekućine
– Djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
– Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže)

Postupak tretmana

Na početku serije tretmana se mjeri obujam u cm i težina osobe. U stojećem stavu klijentica se namaže sa VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUMOM. Serum izaziva termo efekt.Nakon toga se nanosi VACUMSLIM 48 FIRMING CREAM čije aktivne komponente pospješuju metabolizam masti i eliminaciju viška vode u tijelu. Krema ima termo-krio efekt i izaziva ugodan osjećaj na koži klijenta istovremeno ubacujući aktivne sastojke.

U VACUSLIM 48 WRAPPING BAG osoba je u ležećem položaju. Gornji dio vrećice ispod grudi zatvara se elastičnom trakom, a donji dio vreće se zatvara elastičnom vezicom. Uz pomoć usisivača izvuče se sav zrak iz vrećice kako bi se stvorio vakuum. Zatim se klijentica pokrije i ostavi 30 minuta, kako bi sve aktivne komponente iz VACUSLIM 48 preparata ostvarile svoj maksimalni efekt.

Nakon 30 minuta skida se VACUSLIM 48 vrećica, a potom se  nanosi VACUSLIM 48 ANTI-CELLULITE FIRMING ulje na sva tretirana područja.

VACUSLIM je tretman koji se primjenjuje kao samostalni paket ili se kombinira sa ostalim anticelulitnim tretmanima za postizanje boljih i bržih rezultata.  Anticelulitni tretmani uz individualni pristup su maderoterapija, vakum, presoterapija i ručne masaže ili limfne drenaže.
MADEROTERAPIJA – masaža drvenim oklagijama za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.
VAKUM – anticelulitna masaža vakumom se obavlja pomoću posebnog aparata. Tretirani dio tijela se masira po principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.
PRESOTERAPIJA – postiže ravnotežu tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe,te ih izbacuju iz tijela.
RUČNA LIMFNA DRENAŽA – tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu između tekućina u organizmu.

 

Za sve ostale tretmane saznajte na >> OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed