Antigravitacijska masaža lica – Skulpturalni face lifting Split

Posted By Anita / studeni 17, 2021 / Objave / Comments are disabled

Antigravitacijska-lifting masaža lica je kombinacija raznih istočnih i zapadnih tehnika, pri kojoj potičemo detoksikaciju tkiva, vazodilataciju, rekonstrukciju i revitalizaciju svih tkiva na licu te pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Koža je vidno sjajna i revitalizirana već odmah nakon prvog tretmana. Ovu masažu se preporučuje izvoditi 2-3 puta na tjedan u periodu kroz mjesec dana.

Lice se ručno masira, kako s vanjske strane, tako i s unutarnje, kroz usnu šupljinu (takozvanom intraoralnom, odnosno bukalnom masažom unutarnje strane lica i obraza koja se provodi u sterilnim uvjetima).

Dubinski se potiče prokrvljenost i stimuliraju mišići, pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji i gipkiji, a ten svjež i blistav, smanjuju se bore podočnjaci i podbuhlost.

Nakon jednog tretmana razlika je već primjetna , a nakon kure od desetak tretmana, izgled, izraz i konture lica bit će potpuno drugačije. Kada se lice na pravilan način oslobodi starih zapisa stresova, trauma i blokada, ono se prirodno u potpunosti otvara, postaje pomlađeno i koža blista.

Efekt ove neobične masaže je da jednostavan, posebnim tehnikama rada na licu postepeno postižemo da se mišići i fascije lica oslobađaju dugogodišnjih kroničnih tenzija, nakon čega lagano podižemo oval lica i tonus kože. Rezultat svega je da lice vraća svoju izvornu vitalnost i sjaj uz to izgledate odmorno i postajete najbolja verzija sebe.

Tretman je u potpunosti prirodan!

Posjetite kozmetički salon OSMIJEH i uvjerite se sami u kvalitetan rad našeg stručnog osoblja!

 

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

 

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970 kozmetički-salon-osmijeh-split

Comments

Comments are not allowed