Aromaterapija Biograd n/m

Posted By Anita / svibanj 6, 2020 / Novosti, Objave / Comments are disabled

Aromaterapija je dio fitoterapije u kojoj se kontrolirano koriste eterična ulja u svrhu očuvanja zdravlja, liječenja i prevencije bolesti. Eterična ulja su smjese hlapivih, biološki aktivnih spojeva dobivenih iz biljaka destilacijom ili tiještenjem.

Jedno eterično ulje sadrži na stotine kemijskih spojeva, stoga djelovanje eteričnih ulja na ljudski organizam još uvijek nije u potpunosti razjašnjeno. Kemijske sastavnice eteričnih ulja farmakološki djeluju na tkiva i organe, te hormonski i živčani sustav. Eterična ulja svojim mirisom djeluju i na raspoloženje i emocije – putem receptora u nosu informacija koju nosi miris direktno odlazi u mozak, a postoji još i skriveno feromonsko djelovanje.

Svako ulje ima svoju energiju, kojom možemo djelovati na ljudsko energetsko polje. Upravo zbog te sposobnosti djelovanja na nekoliko različitih nivoa istovremeno, eterična ulja idealno služe holističkom pristupu čovjeku i njegovim potrebama, koji pokušava dovesti u ravnotežu sve aspekte osobnosti i time djelovati na očuvanje zdravlja pojedinca.

Eterična ulja se koriste na različite načine, a kod nas je Kod nas je najzastupljenija metoda dermalne primjene.

Posjetite kozmetički i pedikerski salon PEDI + u Biogradu n/m. Narudžbe na telefon 0915269627

PEDIKERSKI-SALON-PEDI--BIOGRAD

 

Narudžbe na telefon 0915269627

Comments

Comments are not allowed