BDR mezoterapija tretman lica Split

Posted By Anita / prosinac 17, 2016 / Novosti, Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

BDR MEZOTERAPIJA SPLIT

Tretman kojim se otvara gornji sloj epidermisa ugodno i bezbolno da bi se omogućio višestruko brži prijenos aktivnih tvari. Posebno raspoređene mikro igle omogućuju bezbolnu stimulaciju gornjih slojeva kože, a da se ne oštećuju krvne žile.

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje s ciljem regeneracije kože. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitne krvne žile, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava. Aplikacija antioksidanata, vitamina, aminokiselina u srednji sloj kože omogućava direktno snabdjevanje krvnih žila kože svim potrebnim sastojcima.

BDR MEZOTERAPIJA stimulira epidermis, trenutno i intenzivno prenosi aktivne tvari, uspostavlja sve funkcije kože, stimulira samoobnavljanje kože i sposobnost kože, regenerira kožu, potiče stvaranje kolagena i elastina, smanjuje mimične bore, definira linije lica i popravlja elastičnost kože.

BDR MEZOTERAPIJA primjenjuje se kod stanja kože gdje je slabo vezivno tkivo, tanka koža, široki ožiljci… Primjenjuje se na široka područja lica, vrata i dekoltea, u svim smjerovima.

Mezoterapija je učinkovita u borbi protiv znakova starenja – opuštene kože, površinskih bora ili nedovoljne elastičnosti, te umornog izgleda kože. Za potpunu obnovu kože potrebno je od 4 do 6 tjedana. Preporuka je ponoviti tretman svakog ili svakog drugog tjedna za maksimalnu učinkovitost mezoterapije u ukupnom broju od 3-5 tretmana.

Prednosti BDR terapije su izostanak oštećenja kože toplinom, metoda bez upotrebe elektriciteta, kratko vrijeme trajanja tretmana lica, idealna za kombinaciju sa ostalim klasičnim tretmanima njege lica.

 

Posjetite kozmetički salon OSMIJEH i uvjerite se sami u kvalitetan rad našeg stručnog osoblja!

 

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

njega-lica-i-tijela-split

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

Ostali tretmani kozmetičkog salona OSMIJEH SPLIT

– EPILADERM DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM
– AUSTRALSKA DEPILACIJA VOSKOM ADAM I EVA
– REFLEKSNA MASAŽA STOPALA
– PRESSOTERAPIJA
– ANTICELULITNI PROGRAM

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed