Bipolarna radiofrekvencija Split

Posted By Anita / listopad 27, 2021 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

BIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA

Tretmani na bezbolan, brz i siguran način pomlađuju i zateežu kožu, vraćajuč joj sjaj i aktivirajući proizvodnju kolagena. Tretmani smanjuju bore i regeneriraju oštećenu strukturu, jačaju mišiće lica te potiču detoksikaciju i poboljšavaju prokrvljenost kože. Učinkovitost tretmana posebno dolazi do izražaja na problematičnim zonama kao što su podočnjaci i jastučići ispod očiju.

Tretman ovim kozmetičkim aparatom ubrzava funkcije kože, podiže i izbjeljuje kožu, uklanja bore i pjege te se zateže trbuh kod žena nakon poroda. Radi na principu dvopolne radio frekvencije koja koristi naizmjeničnu energiju. Kada energija prodre kroz tkiva tijela stvara se fenomen polarizacije elektrona, pokretljivost.

Međusobni utjecaj stvara biološku energiju koja podiže energiju i toplinu duboko unutar kože, te potiču kolagenska vlakna koja obnovljaju i stvaraju bjelančevine.

Rezultat su:

??????? ??ž?,⁣ ?č??šć??????,⁣
????ž?????? ??????,⁣ ??????????? ?ij???,⁣
?????????? ???????? ?⁣ ??????????? ?????? ???????Rezultate vidite već sa prvim tretmanom (koža je nevjerovatno meka i glatka na dodir ) i odličan je kao kombinacija uz druge anticelulit programe za brže razbijanje i zatezanje gdje imamo kombinaciju celulita i blago opuštenu kožu.⁣

U situacijama gde imamo višak kože preporuka je serija od 6 tretmana koji se rade 1x tjedno.
Posjetite kozmetički salon Osmijeh i uvjerite se u našu kvalitetu!

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

https://kozmeticki-salon-osmjeh.business.site/

 

Comments

Comments are not allowed