Decking sistemi za terase Split

Posted By Anita / veljača 10, 2019 / Objave / Comments are disabled

sobna i ulazna vrata od drva-splitDECKING SISTEMI ZA TERASE SPLIT

Decking sistemi za terase kvalitetni su sistemi od drva koji procesom termo tretiranja dobivaju nova svojstva, što znači otpornost na vlagu i štetočine. Samim time postaju upotrebljivi za nove primjene uglavnom u eksterijerima. Najbolji primjeri za to su terase, vrtovi i prostori oko bazena.Split

Postavlja se na potkostrukciju, a može se ugraditi  kao tzv. “pajole”, daščice drva međusobno povezane na plastičnoj podlozi koja se polaže direktno na podlogu.

Nakon kupnje, svakako uzmite u obzir da se drvo izloženo vanjskim utjecajima kroz cijelu godinu mora jednom godišnje nauljiti čime ga zaštićujete i produžujete vijek trajanja.

Uređenje eksterijera deckingom u punom sjaju oplemenjuje svaki prostor i daje mu prirodan i nadasve elegantan izgled.

Najkvalitetnije drvne vrste za decking – vrste materijala koje su dugotrajne i otpornije na vanjske uvjete. Kao najbolje vrste za decking mogu se izdvojiti sibirski ariš i ruski bor.

Sibirski ariš i ruski bor spadaju među najljepše, najotpornije i najpovoljnije drvne materijale za izradu podnih obloga ili drvenih fasada. Decking izrađen od ariša ili bora idealan je omjer cijene i kvalitete jer je zahvaljujući njihovim karakteristikama idealan za upotrebu na vanjskom prostoru.

Galerija drva Split osim prodaje nudi dodatnu uslugu izmjere, postavljanja ili ugradnje  svih svojih proizvoda.

Saznajte više na GALERIJA DRVA SPLIT >>

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed