DermaPen terapija mikroiglicama Split

Posted By Anita / listopad 26, 2021 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

DermaPen terapija mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje i redukciju bora i ožiljaka (primjerice ožiljci na licu, tj. ožiljci od akni), potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Cjelokupna struktura kože ostaje netaknuta.

Ovaj precizan mikromehanički uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Primjenjuje se na sve regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa..)

Uređaj sadrži 14 mikroiglica koje u sekundi mogu napraviti čak 1600 mikroskopskih kanala, a vrijeme potrebno za tretiranje cijelog lica dovoljno je otprilike 20 minuta. Tijekom jednog tretmana SkinPen Precision uređaj na koži stvara oko 2 milijuna mikrouboda

Nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu kože, povisuju razinu faktora rasta, kolagena, obnavljaju kožu, te ona postaje zdravija i mlađa, te se takvim prirodnim procesom regenerira i pomlađuje.

Tijekom tretmana koristi se Skinfuse® LIFT, čisti hidrogel koji štiti kožu tijekom tretmana od potencijalnog trenja.

Preciznija je dubina uboda u kožu, brzina motora se sama prilagođava zahvaljujući ‘pametnoj’ tehnologiji, a same iglice ostaju savršeno oštre minimalno 80 min što je izuzetno bitno kada se tretira veća površina kože poput lica i vrata ili lica, vrata i dekoltea.

Microneedling automatiziranim pokretima minimizira bol i neugodu, a ujedno osigurava brže vrijeme oporavka.

Posjetite kozmetički salon Osmijeh i uvjerite se u našu kvalitetu!

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

https://kozmeticki-salon-osmjeh.business.site/

 

 

Comments

Comments are not allowed