Hidratacija lica Selvert Zadar

Posted By Anita / kolovoz 23, 2019 / Objave / Comments are disabled

Cell Vitale je jedan od najučinkovitijih i revolucionarnih tretmana iz Selvertovog švicarskog laboratorija namjenjen usporavanju starenje kože lica.

Temelji se na matičnim stanicama zaštićene švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber poznate zbog svoje dugovječnosti još iz 18 stoljeća. Tip ćelija sadrži osobito vrijedne zaštitne tvari koje kad se primjene na koži posjeduju nevjerovatnu učinkovitost u obnovi stanica.

Matične stanice igraju ključnu ulogu u održavanju kože mladenačkim izgledom i prirodnim sjajem. Stanicama naše kože podižemo vitalnost, produžavamo život, a organski derivat od silikona učvršćuje i zateže tkivo. Selvert sa pravom nosi slogan, revolucija u kozmetici, zbog ovog svog novog tretmana CELL VITALE.

CELL VITALE je idealan tretman za kožu koja počinje pokazivati prve znakove starenja te kod kojih je potrebno da se oporavi izgubljeni mladenački sjaj.

Matične stanice će usporiti starenje kože, djelovati na regeneraciju, zaštitu od slobodnih radikala te poboljšati i afirmirati ovalni izgled lica.

Kozmetički salon Zadar, kozmetički tretmani Zadar, maska za njegu lica Zadar, tretmani za tijelo, pedikura, manikura,kopče za urasle nokte

Posjetite salon u Zadru SKIN i isprobajte potpuno novi pristup tretmanima lica

Saznajte više na >>SKIN BEAUTY SALON ZADAR 
Trg kneza Višeslava 8 23000 Zadar

+385(0)993255922

skin-beauty-salon-zadar

Comments

Comments are not allowed