Informacije o kolačićima

Kako bi se osigurao ispravan rad portala , Promodalmatia.com ponekad na vaše uređaje pohranjuje male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.  Isto čini i većina velikih web-mjesta.

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu.

S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Iako će se web-mjesto prikazivati čak i ako kolačići nisu omogućeni, pregledavanje će biti ugodnije ako se oni omoguće.

Kolačići se mogu izbrisati ili blokirati, no u tom se slučaju određene značajke ovog web-mjesta neće prikazivati na najbolji način. Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju, a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod nadzorom Promodalmatia.com .  Kolačićima se ne koristi ni u koje druge svrhe osim onih koje su ovdje opisane.  Kolačići se mogu kontrolirati po želji.

Mogu se izbrisati svi kolačići koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako su blokirani možda se pri svakom posjetu web-mjestu mora ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Saznajte više na linku https://promodalmatia.com/pravila-privatnosti/

Opća uredba o zaštiti podataka EU – GDPR 2016/67
Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka, NN br. 42/2018
Zakon o elektroničkim komunikacijama

Promodalmatia.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.