Kranio sakralna terapija Split

Posted By Anita / studeni 6, 2018 / Objave / Comments are disabled

KRANIO SAKRALNA METODA U KOZMETIČKOM SALONU OSMIJEH SPLIT

Metoda koja nježnim pritiscima spokušava utjecati na kraniospinalnu tekućinu ako je stiješnjena u kralježnici zbog raznih trauma kao što su pad, prometna nezgoda ili živčana napetost.

Kranio sakralnom metodom se mogu ublažiti suženja živčanih prolaza , protok likvora poboljšati, a koštane strukture dovesti u pravilan položaj. Metoda se temelji na pretpostavci da se kosti lubanje mogu pomicati, što je suprotno važećim postavkama u anatomiji.

Terapeuti ove metode pod pretpostavkom da mozak i koštana srž reguliraju pokrete i tjelesne funkcije, probavu, disanje, kardiovaskularni sustav, ritam sna i budnosti, sekreciju hormona vjeruju da se njihovom manipulacijom može utjecati na opće psihofizičko zdravlje.

Terapeuti tijekom edukacije razvijaju osjetljivost dodira kako bi mogli osjetiti minimalne pomake u ovom sustavu vjerujući kako mali, jedva zamjetni signali izražavaju ono što se događa u unutrašnjosti organizma.

S obzirom da razne životne situacije djeluju na kranio-sakralni ritam stvarajući u njemu asimetrije, restrikcije i promjene terapeuti ne djeluju samo na koštani sustav već rade i na psihološkom i emotivnom aspektu problema.
Metoda se pokazala najučinkovitija kod migrena, bolova u vratu i kralježnici, teškoćama u motoričkim funkcijama, stresa…

Posjetite kozmetički salon Osmijeh i uvjerite se u našu kvalitetu!

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

Comments

Comments are not allowed