Maderoterapija masaža Split

Posted By Anita / travanj 17, 2018 / Novosti, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

MADEROTERAPIJA ANTICELULITNA MASAŽA

Najčešći razlozi stvaranja celulita su genetski, hormonalni, stres i loša cirkulacija. Sporost krvotoka povećava propusnost krvnih žila pri čemu dolazi do zastoja tekućine i otpadnih tvari, pa nastaje masnoća. Uslijed toga se otežava izmjena tvari u tom djelu kože kao i limfna odvodnja. Zbog slabljenja vezivnog tkiva, pojava celulita se smatra i medicinski, a ne samo estetski problem.

Maderoterapija (terapija drvetom) potiče iz Kolumbije, a koristi anatomski izrađene elemente od drva što čini terapiju 100% prirodnom, pa nema ni alergijskih reakcija na koži. Maderoterapija predstavlja alternativu redovnoj masaži za klijentice sa masnim naslagama i celulitom.

Prednost specijalno oblikovanih drvenih elemenata je intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Tehnika ovakve masaže podrazumijeva pokrete koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimuliramo limfni sustav tijela da bi se riješio nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje “narančine kore”.

Maderoterapija se preporučuje za stimulaciju limfnog sustava, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma,razbijanje celulita, sagorijevanje masti,tonus kože i zatezanje…

Tretmani se rade po 10 u seriji i to svaki ili svaki drugi dan. Ukoliko postoji osjetljivost i bolna područja, mogu se prve tri masaže odraditi svaki drugi dan, a onda nastaviti svaki dan.

Masaža moze trajati od 30 minuta do 45 minuta. Prvih par masaža može biti bolno, a nakon toga masaža postaje relaksirajuća i opuštajuća.

Modrice nisu svojstvene ovoj masaži, ali se mogu pojaviti kod hipersenzitivnih osoba u prvoj seriji, kao i pri nestručnom rukovanju drvenim elementima.

Zato posjetite kozmetički salon Osmijeh i uvjerite se u našu kvalitetu!

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

https://kozmeticki-salon-osmjeh.business.site/

 

Comments

Comments are not allowed