Maderoterapija uspješna masaža protiv celulita Zadar

Posted By Anita / srpanj 6, 2018 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Maderoterapija je uspješna anticelulitna masaža!

Najčešći razlozi stvaranja celulita su genetski, hormonalni, stres i loša cirkulacija. Zbog sporosti krvotoka povećava se propusnost krvnih žila pri čemu dolazi do zastoja tekućine i otpadnih tvari pa nastaje masnoća. Uslijed toga se otežava izmjena tvari u tom djelu kože kao i limfna odvodnja. Zbog slabljenja vezivnog tkiva, pojava celulita se smatra medicinskim i estetskim problemom.

MADEROTERAPIJA ANTICELULITNA MASAŽA

Maderoterapija (terapija drvetom) potiče iz Kolumbije, a koristi anatomski izrađene elemente od drva što čini terapiju 100% prirodnom, pa nema ni alergijskih reakcija na koži. Maderoterapija predstavlja alternativu redovnoj masaži za klijentice sa masnim naslagama i celulitom.

Prednost specijalno oblikovanih drvenih elemenata je intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Tehnika maderoterapije podrazumijeva pokrete koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulira se limfni sustav tijela kako bi se riješio nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti, a džepovi celulita se smanjuju, kao i nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje “narančine kore”.

Maderoterapija se preporučuje za stimulaciju limfnog sustava, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorijevanje masti,tonus kože i zatezanje…

Tretmani se rade po 10 u seriji i to svaki ili svaki drugi dan. Ukoliko postoji osjetljivost i bolna područja, mogu se prve tri masaže odraditi svaki drugi dan, a onda nastaviti svaki dan.

Masaža moze trajati od 30 minuta do 45 minut, pri čemu prvih par masaža može biti bolno, a nakon toga masaža postaje relaksirajuća i opuštajuća.

Modrice nisu svojstvene ovoj masaži, ali se mogu pojaviti kod hipersenzitivnih osoba u prvoj seriji, kao i pri nestručnom rukovanju drvenim elementima.

Saznajte više na >>KOZMETIČKI SALON VISAGE ZADAR

Dr. Franje Tuđmana 56 A

023 214 462

Comments

Comments are not allowed