Medicinsko relaksirajuća masaža Zadar

Posted By Anita / travanj 8, 2019 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Medicinska masaža se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipuliranja tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišića i mišićnom fascijom). Masaža se izvodi rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav, kao i na crikulaciju krvi i limfe.

Medicinska masaža se primjenjujem ovisno o dijagnostici i problemu radi kojeg se osoba javlja za tretman.

Medicinska masaža je odličan način pripreme tkiva za primjenu tehnika mobilizacije i manipulacije. Takva kombinacija donosi dugotrajne rezultate jer se ide s ciljem riješavanja uzroka problema Dobrobiti medicinske masaže su poboljšavanje sna, uklanjanje napetosti i bolova muskulature, te iscjeljivanje psihičkih napetosti i glavobolja.

Relaksirajuća masaža ima za cilj potpuno opuštanje i stimuliranje cirkulacije. Ovom masažom nastojimo ukloniti stanje duboke psihičke i fizičke napetosti. Stres i ubrzani tempo života ostavljaju posljedice na ljudskom tijelu, pa je glavni cilj ove masaže je ukloniti stres iz muskulature.

Također je cilj dovesti mišiće u fazu potpune opuštenosti i prokrvljenosti, te psihu u fazu odvajanja od pritiska napetosti.

Beauty studio Per Lei u Zadru kao dio svojih usluga ima u ponudi kombinaciju ove dvije masaže.
Saznajte više o uslugama na >>BEAUTY STUDIO PER LEI

Trg kneza Višeslava 6c, 23000, Zadar

Nazovite odmah na 091 958 4705

ili posjetite

www.facebook.com/pages/category/Hair-Salon/Studio-Per-Lei

Medicinsko relaksirajuća masaža Zadar

Comments

Comments are not allowed