Micro needling tretman za stvaranje kolagena Zadar

Posted By Anita / travanj 4, 2019 / Novosti, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Microneedling je nekirurška tehnika kojom se prilagođenom i kontroliranom brzinom i dubinom, pomoću seta jednokratnih sterilnih iglica.

Radi osmišljenom tretmanu za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke, te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži, pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče obnovu, pa se tako koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje mjesec dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2 godine nakon tretmana.

Kombinacija sa REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazijom je odlična za bolju pripremu kože lica. Također je moguć u kombinaciji i tretman laserskog pomlađivanja kože.

Saznajte više na >>SKIN BEAUTY SALON ZADAR
Trg kneza Višeslava 8 23000 Zadar

+385(0)993255922

skin-beauty-salon-zadar

Ublažavanje i smanjenje bora
Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
Pomlađivanje lica
Zatezanje kože
Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata
Ublažavanje strija

Comments

Comments are not allowed