ALBATROS YACHTING

Kontakt

Albatros Yachting je tvrtka osnovana 2007. godine a odlikuje nas od samog početka isti profesionalan, iskusan i prijateljski raspoložen tim zaposlenika koji će učiniti Vaš odmor ugodnim . Iz tih razloga broj naših stalnih gostiju je u stalnom porastu.
Zadarski arhipelag se sastoji od otoka Ugljana, Pašmana, Molata, Dugog Otoka, Iža, Rave, Nacionalnog parka Kornati, Parka prirode Telašćica i stotina manjih otoka i otočića. Ove otoke krase nebrojene skrivene uvale i mala slikovita ribarska mjestašca koja Vašem odmoru mogu dati poseban ugođaj.
Našu flotu čine Bavaria jedrilice različitih veličina i katamaran Lagoon 440, a sva plovila su izvrsno očuvana i održavana , pa s njima možete istražiti svu ljepotu jadranske obale.
Sjedište tvrtke Albatros Yachting je grad Zadar koji se nalazi na središnjem Jadranu i time predstavlja izvrsnu polazišnu točku za obilazak Sjevernog, Srednjeg i Južnog Jadrana.
U marini Zadar nalazi se i Albatros Yachting, a marina je smještena u samom središtu grada s bogatim povijesnim znamenitostima, arheološkim nalazištima i kulturnim sadržajima, kao i najsuvremenijim trgovinskim centrima.
Marina Zadar sigurno je utočište jer je prirodno zaklonjena od vjetra, a uz standardne usluge tu je i servis za eventualne popravke ili rezervne dijelove. Pred licem Zadra nižu se skupine otoka Zadarskog i Kornatskog arhipelaga koji broje preko 300 otoka, otočića i hridi. I stoga brojni nautičari iz cijeloga svijeta izabiru Marinu Zadar kao idealno polazište za nautičke avanture.

Objave

SAILING-BAVARIA ZADAR-najam-jedrilica-bavaria-zadar

Najam jedrilica Bavaria

prodaja-rabljenih-plovila-zadar

Prodaja plovila Zadar

najam-jedrilice-sa-skiperom-zadar

Najam jedrilice sa skiperom

Comments

Comments are not allowed