APA ZADAR PROJEKTIRANJE – TEHNIČKO SAVJETOVANJE -ORGANIZACIJA GRADNJE

Kontakt

ARHITEKTURA PROJEKTIRANJE TEHNIČKO SAVJETOVANJE ZADAR

Tvrtka APA d.o.o. arhitektonski projektni atelje, sa sjedištem u Zadru i ispostavom u Zagrebu, osnovana je davne 1990. godine, i od tada pa do danas neprekidno posluje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Arhitektonski smo biro sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju svih vrsta zgrada bilo individualne bilo javne namjene :
– Stambenih obiteljskih i urbanih vila, – Stambeno – poslovnih zgrada za kolektivno stanovanje, – Srednjoškolskih centara, – Veleučilišnog Inovacijskog središta namijenjenog edukaciji polaznika i projektiranje proizvodnih pogona, – Banaka i štedionica, – Luksuznih gradskih Hotela sa šoping centrom, – Hotela i hotelskih naselja za obiteljski odmor, – Aparthotela i Apartmanskih naselja, – Autokampova, Marina, Ugostiteljskih objekata, Kafića i Diskoteka, – Studentskih domova i Škola strukovnog obrazovanja, – Rekreacijskih centara, Unutarnjih i vanjskih bazena i Bazena za olimpijska takmičenja, – Upravnih ( poslovnih ) zgrada i Društvenih domova, – Auto kuća ( Opel, BMW, Mitsubiši ), – Kompjuter centara i produkcionih objekata kompjuterske tehnologije, – Proizvodnih objekata opreme za televizijske produkcije, – Trgovačkih i robnih centara .

Između ostalog, tvrtka APA d.o.o. se bavi :
– Projektiranjem, rekonstrukcijom i opremanjem Interijera zgrada. – Konzaltingom –Tehničko savjetovanje Investitora pri projektiranju, ugovaranju građenja i gradnji objekata, – Stručni nadzor za vrijeme trajanja građenja objekata, – Inžinjeringom – Projektni menadžment, izgradnja i organizacija građenja objekata visokogradnje, – Izrada 3D modele vizualizacije objekata.

U suradnji sa ostalim sudionicima u projektiranju, stručnjacima za Građevinsku statiku, projektantima Elektroinstalacija i Strojarskih instalacija, APA izrađuje  Tehničku dokumentaciju za dobivanje svih vrsta suglasnosti i dozvola potrebnih za gradnju objekata.

–  Etažiranje zgrada i provodimo njihova rješenja u zemljišne knjige sudova.
U svojoj dugogodišnjoj projektantskoj struci, projektirali smo i izveli mnoštvo objekata pa ih je nemoguće ovdje pojedinačno izdvojiti.

APA d.o.o. tvrtka sa višegodišnjim iskustvom koristi suvremenu tehnologiju i opremu za izradu idejnih rješenja arhitekture, glavnih projekata i projekata za izvođenje radova.
Za klijente APA osigurava 3D modele, vizualizaciju, savjetovanje u gradnji i komletnu organizaciju gradnje vašeg objekta.

Pouzdana i adekvatna projektantska rješenja u Zadru ili Zagrebu, sve vrste proje

arhitektura Zadar arhitekt Zadar izrada 3 d modela Zadar  izrada projekta za stambeni objekt Zadar

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed