ASTA YACHTING

Kontakt

Asta Yachting jedna je od vodećih charter tvrki za najam plovila u Hrvatskoj i djeluje već više od 20 godina. Naš tim čine zaposlenici koji su i sami zaljubljenici u more i plovidbu, pa kroz vlastito iskustvo dobro znamo kako Vaš boravak na brodu učiniti ugodnim.

Asta Yachting je tvrtka  koja uvijek vodi brigu o kvaliteti svoje usluge, a naš profesionalni servis i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju.

asta_yachting_logoUred i flota smješteni su u marini Dalmacija u Sukošanu, 7 km južno od Zadra, a ujedno je najveći nautički centar u Hrvatskoj sa 1200 vezova u moru i 500 vezova na suhom. Zbog svog povoljnog centralnog položaja, iz marine s lakoćom možete stići u kratkom roku do bilo kojeg dijela sjevernog ili južnog Jadrana. Asta Yachting ima flota koja se sastoji se od 60 jedrilica i motornih brodova za najam različitih tipova.

Mnogi zadovoljni klijenti postaju naši stalni gosti zbog prednosti koje pružamo: veliki izbor brodova za najam, profesionalno i ljubazno osoblje, dobro opremljeni brodovi, brze intervencije i servis na moru, besplatna GSM veza sa tehničkom podrškom za vrijeme Vašeg boravka na moru.

Ugodnu plovidbu želi Vam Asta Team!

Objave

najbolja-ponuda-jedrilica-zadar

PROMO PONUDE

sailing-boat-zadar

Jedrilice za najam Zadar

special-offer-yacht-charter-zadar

Posebna ponuda najma jedrilica Zadar

najam-jedrilica-najam-motornih brodova-na popust-zadar

Najam jedrilica i motornih brodova na popustu

motor-boat-charter-zadar

Najam motornih brodova

najam-plovila-zadar

Najam plovila Zadar

Comments

Comments are not allowed