BRAVARIJA NAUTA ZADAR

Kontakt

Bravarija Nauta je tvrtka iz Zadra koja se bavi proizvodnjom na kovane, crne, cinčane, inox bravarije.

CRNA BRAVARIJA
U crnu bravariju spadaju sve vrste klasičnih ograda, nadstrešnica, industrijskih ograda, tipskih ograda, metalnih vrata, metalnih konstrukcija, galerija, ojačanja nosivih zidova s metalnim profilima, potpore stupovima.

Željezo je materijal koji se već godinama upotrebljava u proizvodnji raznih građevinskih konstrukcija, podkonstrukcija, stolarije, raznih ograda (dvorišne i balkonske ograde, ograde za stepenice), rukohvati, nadstrešnice, zaštitne rešetke. Proizvodi od crne bravarije ne trebaju nikakvo održavanje ukoliko su vrući cinčani ili plastificirani.

KOVANO ŽELJEZO
Kovani elementi iznimno su čvrsti, kvalitetni i dugotrajni. Vizualno kovani elementi daju prostoru izgled bogatstva i raskoši, a ujedno i elegancije. Zaštita se vrši vrućim cinčanjem, te bojanjem posebnim bojama u nekoliko nijansi.

U ponudi kovane ograde po mjeri i željama kupaca, veliki izbor kombinacija u proizvodnji ograda, čime se dobiva unikatni izgled. Takav proizvod se može savršeno uklapati i sa ostalim materijalima kao što su  drvo,inox,mesing…

Dvorišna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili klizna. Kovani proizvodi se proizvode prema narudžbi kupaca, kao što su  kovani stolovi, stolice, kreveti, svjećnjaci  i sl.

Opremanje interijera i eksterijera uključuje kovane ograde, kovana vrata, nadstrešnice, inox brodska oprema, inox balkonske ograde, inox stubišne ograde, nadstrešnice…

INOX NEHRĐAJUĆI ČELIK
Nehrđajući čelik inox  zbog svog kemijskog sastava ima povećanu otpornost na koroziju. Inox je kvalitetan i pouzdan materijal, odličan odnos čvrstoća i težine, povoljan odnos cijena i kvalitete, jednostavan za održavanje i dugovječan. Moguće je  recikliranje, a otporan je i na visoke temperature. Inox proizvodi su sve više zastupljeni zbog kvalitete, jednostavnosti održavanja, i potpune isplativosti.

Usluge bravarije Nauta

-proizvodnja i ugradnja kompletne inox nautičke opreme

izrada-rasvjetni-stupovi-zadar

– opremanje i uređenje interijera

– opremanje i uređenje eksterijera

– proizvodnja kovane, crne i cinčane bravarije

– proizvodnja čuvara parkinga, nosača antena i klima

– proizvodnja gradela (po narudžbi )

– usluge savijanja cijevi
– usluge rezanja i varenja lima                 

– izrada rasvjetnih stupova

 

 

 

 

Pošaljite nam upit


USLUGE

inox-ograde-brodska-oprema-zadar

Inox ograde brodska oprema

izrada-kovanih-ograda-zadar

Kovane ograde Zadar

kovana-bravarija-zadar-14

Kovana bravarija

čelična-stepeništa-zadar-6

Čelična stepeništa

Comments

Comments are not allowed