STUDIO ZA MASAŽU DENOS ZADAR

Kontakt

 

Studio za masažu Denos konstantnom edukacijom i usavršavanjem nudi Vam kompetentne i kvalitetne tretmane individualno prilagođene Vašim potrebama.

Bowen terapija
– komplementarni način liječenja, blaga, dinamična i vrlo učinkovita metoda manipulacije mekim tkivom. Terapija ne djeluje samo na mišiće i kosti nego i na autonomni živčani sustav, što stvara homeostazu na staničnoj razini, poboljšava cirkulaciju i limfni protok, kao i asimilaciju hranjivih tvari, a također uklanja i toksine. Terapija je nenasilna i nježna i može se primjenjivati kod svih ljudi, od novorođenčadi i trudnica, do osoba narušenog zdravlja, te starijih osoba. Bowen terapija može nadopunjavati druge metode liječenja koje nudi moderna medicina. Koristimo je za smanjenje boli, te kao preventivu i opuštajuću terapiju.

Đumbiroterapija
– terapija toplim oblozima od đumbira
Toplina obloga potiče cirkulaciju krvi i limfe što pomaže eliminaciji oslobođenih toksina. Na taj način se sva tkiva na koje je stavljen oblog napajaju, čiste i hrane svježom krvi, te postupno omekšavaju i revitaliziraju. Tretman đumbirom je izuzetno ugodan, ublažava akutne i kronične bolove kao što su reumatizam, artritis, bolovi u leđima, menstrualni bolovi, ubrzava oporavak nakon upale mjehura, bubrega i bronihitisa, opušta napete mišiće.

Moksibustija
– terapija koja se pokazala vrlo korisnom kod dugotrajnih zdravstvenih tegoba za povećanje broja leukocita, eritrocita i hemoglobina, a osobito je učinkovita kod tretmana koji zahtijevaju poboljšanje cirkulacije i strujanja limfe (osoba tijekom tretmana osjeća opuštenost, pospanost i ugodno grijanje),. Vrlo učinkovita za osobe koje pate od ledenih prstiju na nogama i rukama, za liječenje kroničnih bolesti unutarnjih organa, degenerativnih i autoimunih procesa zbog svog snažnijeg djelovanja na biokemijske procese osobito krvne stanice i imuni sustav.

Zvučne zdjele
Zvučna masaža tibetanskim zdjelama temelji se na drevnom znanju o djelovanju zvuka na zdravlje ljudi. Tretman traje sat vremena, a doživljaj je vrlo ugodan. Kod onih dobrog zdravlja zvučna masaža podržat će razvoj unutarnjeg sklada i dati im energiju i snagu za dnevne zadatke. Osobama koje se ne osjećaju dobro zvučna masaža donijet će olakšanje od tegoba i problema koje uzrokuju svakodnevni stres, brige i tjeskoba.

Iako je djelovanje masaže tibetanskim zdjelama individualno oni koji su je iskušali osjetili su opuštanje, bolje raspoloženje, popuštanje napetosti.

Blokade, stres, tjeskoba, briga, sumnja su osjećaji koji imaju negativan utjecaj na zdravlje. U takvom umirujućem ozračju lakše je doći u kontakt s našim potrebama, našom “unutarnjom mudrosti”. Vlastito tijelo doživljavamo s ugodom i napokon ga ponovo svjesno percipiramo. Opterećujuće misli nestaju, a naša duša dobiva prostor za razvoj.

Masaža toplim školjkama
Studio za masažu Denos, u radu koristi stara učenja , ali prati i novitete u masaži, tako vam možemo ponuditi masažu toplim školjkama koje nam stižu iz Tihog oceana. Prugaste tigraste školjke, vrsta codakia tigerina, stoljećima su tradicionalno filipinsko jelo. Prije no što postanu sredstvo za masažu pažljivo se bruse i poliraju.

Koriste se dvije školjke, veća i manja, koje se prije masaže napune smjesom minerala i eteričnim uljima, te su već nakon dvije minute spremne za korištenje. Prirodno postignutu toplinu zadržat će jedan sat.

Masaža himalajskom soli
Obnavljajuća masaža toplim grumenom himalajske soli inovativna je tehnika koja se koristi za uravnotežavanje elektromagnetskog polja tijela, centralnog živčanog sustava i meridijana. Upotrebom ručno obrađenih grumena soli nježno se iz tijela uklanjaju stres, napetost, ali i toksini.

Ova masaža omogućava duboko opuštanje i pomaže opustiti tijelo, um i duh. Tretman može trajati od sat do sat i pol, a terapeut će tijekom dužeg tretmana više pažnje pridati ušima, tjemenu i stopalima.

Masira se cijelo tijelo s tim da se posebno radi na meridijanima i određenim točkama kao što su počeci i završeci meridijana i točkama koje su povezane s vitalnošću pojedinih organa. Stimuliranje tih točaka može biti vrlo ljekovito, pa ovakva masaža pogoduje postizanju fizičkog i emotivnog zdravlja.

Bachove kapi
Studio za masažu Denos u ponudi ima Bachove kapi sastavljene od 38 biljnih pripravaka. One liječe emotivno-mentalno stanje koje je dovelo do fizičke bolesti. Svaki disbalans ili emocionalna neravnoteža dovodi do bolesti. Kapi imaju sposobnost svojim pročišćenim vibracijama potaknuti našu vitalnu silu na ponovno uspostavljanje ravnoteže.  One djeluju na suptilnije razine našeg bića, što nikako ne znači da su manje snažne ili učinkovite. Prije razornih terapija lijekovima bolje je probati suptilniji tretman bez nuspojava.

TRE
– trauma Releasing Exercises, dr.David Berceli
TRE su vježbe namjenjene pojedincu kod otpuštanja stresa i napetosti koje su nastale kao posljedica teškoća životnih situacija neposrednih ili traumatičnih životnih iskustava. TRE je zapravo neuro-anatomski proces duboke opuštenosti, koji ljudima omogućava da se sa sobom povežu na najbolji zdrav način.

Osobito je važno, da je neurogeno trešenje, koje je pokrenuto kroz vježbe, dio prirođenog mehanizma čovječeg tijela. Na taj način dolazi do opuštanja duboke kronične napetosti i vraćanje unutarnjeg osjećaja mira i spokoja. Kod TRE procesa dolazio do većih fizičkih opuštanja, rastezanja i spontanog okretanja tijela.

studio-za-masažu-denos

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Studio za masažu Denos Zadar

Objave

 

KRANIOSAKRALNI TRETMAN

 

moksibustija-tretman-tijela-zadar

TRETMAN TIJELA MOKSIBUSTIJA

 

ZVUČNA-MASAŽA-TIBETANSKIM-ZDJELAMA

ZVUČNA MASAŽA TIBETANSKIM ZDJELAMA

 

masaža-toplim-školjkama

MASAŽA TOPLIM ŠKOLJKAMA

 

bowen-therapy zadar

BOWEN TERAPIJA

 

Masaza-Himalajskim-solima-zadar

MASAŽA HIMALAJSKOM SOLI

 

FLASTERI-ZA-MRŠAVLJENJE-ZADAR

FLASTERI ZA MRŠAVLJENJE

 

STUDIO ZA MASAŽU ZADAR STUDIO ZA MASAŽU KVALITETNI TRETMANI STUDIO ZA MASAŽU ZA KRONIČNE NAPETOSTI I OPUŠTANJE

Comments

Comments are not allowed