K DESIGN SOBNA I ULAZNA VRATA PARKETI INTERIJERI ZADAR

Kontakt

K design tvrtka iz Zadra u ponudi interijera predstavlja Garofoli svjetskog predvodnika u projektiranju, konstrukciji i komercijalizaciji vrata, s posebnom specijalizacijom za vrata od masivnog drva.     k-design

GAROFOLI danas i njeni proizvodi simbol su izvrsnosti u svijetu i odgovoraju na zahtjeve sve razvijenijeg tržišta u unutarnjem dizajnu zadnje generacije. Vrhunska kvaliteta vrata personalizira prostor nadahnjujući ga prošlošću, sadašnjošću i budućnošću. Kupac može izabrati između klasičnog, neoklasičnog, modernog ili dizajn stila za svoj idealni dom. Saznajte više>>

VISOKO KVALITETNA UNUTARNJA VRATA
– vrata su glavno lice svakog arhitektonskog projekta, odraz su stila i o osobitosti svake sredine. Garfioli kolekcija unutarnjih vrata pružaju ugodnost estetike i funkcionalnosti u najboljoj mogućoj kombinaciji. Četiri različita stila odgovaraju svim potrebama uređenja i siguran izbor savršenog tipa otvaranja za svaki prostor: krilna vrata, klizna vrata, vrata u zidu i izvan zida, preklopna vrata, okretno-klizna vrata.

Protupožarna vrata za hotelske, rezidencijalne i poslovne subjekte ili institucije.

BLINDIRANA VRATA
– učinkovito rješenja za sve koji traže osnovni proizvod ili proizvod vrhunske kvalitete. Tri različita modela, koja se savršeno uklapaju u asortiman ostalih visoko kvalitetnih proizvoda. Blindirana vrata Sovrana u potpunosti su jednaka svim zaokretnim vratima, dok modeli Lady i Regina zahtijevaju korištenje metalnog kućišta koje se može obojati u istu boju kao i ostali sastavni dijelovi. Blindirana vrata Regina i Sovrana idu zajedno s vanjskom plohom i bočnim dijelovima okvira kako bi se postavili unutar zida.

U RAVNINI ZIDA
– estetsko rješenje veoma traženog i visokog dizajna, stilski izbor u opremanju interijera, posebno popularna među mladim ljudima.Danas se „nevidljiva” vrata uklapaju u većinu kolekcija a dostupna su u više izvedbi: klizna vrata, dvokrilna, nakrivljena za ambijente ispod stropova. garfioli-logo

STAKLA
– široki izbor dekora, gravira i boja kako bi se još više istakli estetika vrata i prostora. Širok spektar boja, završnih obrada površina, izrada gravura, brušenje, ukrašavanje originalnim crtežima.Tisuću mogućih oblika u području dizajna interijera.

ORMARI I SUSTAVI
– posebnu potrebu za funkcionalnošću zadovoljava Miria, kolekcija panela i polica koje omogućavaju realizaciju zidnih ormara, ormar s kabinom po mjeri i komada namještaja raznovrsnih tipova. Od ulaza do prostora ispod stuba, svaki dio kuće može se projektirati potpuno slobodno, zahvaljujući posebnim karakteristikama kolekcije: svestranost i prilagodljivost svakoj potrebi. Kolekcija Miria mnogo je više od kolekcije panela za ormare, pravi sustav za projektiranje interijera, kako u kući tako i u javnim prostorijama.

PARKET
– ljepota, udobnost, otmjenost, kvaliteta, poštovanje okoliša. Parket od dragocjenog hrasta spada u asortiman završnih obrada koje se mogu savršeno kombinirati sa svim vratima, ukrasnim panelima, walk-in ormarima te dodacima iz svake kolekcije.

UKRASNI ZIDNI PANELI
– ukrasni zidni paneli potvrđuju sva očekivanja, svrstavana su među najpopularnije novosti na tržištu.Danas postoji nevjerojatno širok izbor završnih obrada i različite kobinacije. Sve za stvaranje ljepih, funkcionalnih i novih ambijenata.

GIDEA je mlada i dinamična tvrtka, koja je u najkraćem vremenu potvrdila vlastitu proizvodnju. Moderne linije i alternativni materijali, od laminata do aluminija za vrata i walk-in ormara profinjene estetike. Mladi i dinamični proizvodi, koji odgovaraju na zahtjeve tržišta u neprekidnom razvoju. Proizvodnja obilježena profinjenom estetikom i neospornom konstruktivnom i tehnološkom kvalitetom.

Saznajte više>>Garofoli

ili na https://www.facebook.com/Kdesignzadar/

gidea-ZADAR

OBJAVE

vrhunska-kvaliteta-kupaonica-zadar

Vrhunska kvaliteta parketa, ormara, vrata

staklene-stijene-zadar-6

Staklene stijene

ukrasni-zidni-paneli-zadar-3

Ukrasni zidni paneli

unutarnja-vrata-visoka-kvaliteta

Unutarnja vrata visoka kvaliteta

protuprovalna-vrata-tesioporte-zadar-sibenik-split

Protuprovalna vrata

sobna-vrata-zadar-sibenik-zagreb

Sobna vrata

Comments

Comments are not allowed