EUROGARDEN VRTNI CENTAR ZADAR

Kontakt

Vrtni centar Zadar, prodaja tepih trave, navodnjavanje, prodaja sadnica maslina, citrusa, voćki, palmi, ukrasnog drveća, sezonskog cvijeća, projektiranje vrtova, izvođenje, uređenje i održavanje okućnica.

Eurogarden smješten je na samom izlazu iz mjesta Briševo u ulici Samostalne Satnije 169, udaljen od Zadra svega 10 minuta vožnje. Površina vrtnog centra zauzima nešto više od 2500 m2, u okviru centra nalazi se plastenik za proizvodnju sezonskog cvijeća i mediteranskih biljaka. Tvrtka Eurogarden bavi se jedanaest godina projektiranjem, izvođenjem, uređenjem i održavanjem privatnih i javnih zelenih površina.

Vrtni centar Eurogarden nudi široku ponudu raznovrsnih stabala, voćki, palmi, trajnica, grmova, živica, ukrasnih stablašica i penjačica za uređenje okućnice. Vrtni centar u ponudi ima tepih trave, te Rain bird  sustave za navodnjavanje.
Djelatnici Eurogardena stoje kupcima na raspolaganju i pomažu kod odabira, savjeta o sadnji i održavanju svih biljnih vrsta. Uslugu prijevoza sadnog materijala također u vrtnom centru nudimo svojim kupcima.
Tvrtka Eurogarden izrađuje projekte i idejna rješenja okoliša, pri čemu stručnost i kreativnost naših školovanih inžinjera u skladu sa željama kupca stvara odličnu garanciju za uspješan projekt.

Tvrtka Eurogarden izvodi sve radove potrebne za uređenje okoliša, također održava vrtove, okućnice i sve ostale zelene površine. Savjetovanje, konzultacije, briga za vaš vrt, okućnicu i okoliš dio su usluga koje radimo pod održavanjem za svoje kupce. Kompletna usluga uređenja zelenog pojasa na jednom mjestu i potpuna briga od iskopa, odvoza materijala s terena, dobave i dopreme zemlje, te uređenje zelene površine usluge su koje Eurogarden radi za Vas!

Eurogarden po narudžbi nudi i usluge prodaje i postavljanja tepih trave koja je već uzgojena i samo je treba postaviti na površinu.

Radno vrijeme vrtnog centra

od 8 – 16h od ponedjeljka do petka                                        vrtni-centar-zadar
od 8 – 13h subotom

novosti

prodaja-tepih-trave-zadar

TEPIH TRAVA

OREZIVANJE-RUŠENJE-STABALA-ZADAR

OREZIVANJE I RUŠENJE STABALA

sadnice-maslina-ZADAR.

Prodaja sadnica maslina, citrusa, voćki, palmi

vrtni-centar-zadar-prodaja-sadnica-stabala-cvijeća

Prodaja sadnica

POPUST-VRTNI-CENTAR-ZADAR

Popust vrtni centar

prodaja-sadnica-voćki-začinsko-bilje-zadar

Prodaja sadnica voćki začinsko bilje

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed