HAID UGOSTITELJSKA OPREMA ZADAR

Kontakt

Ugostiteljska oprema Zadar projektiranje prodaja servis

Ugostiteljska oprema podrazumijeva sve elemente potrebne za funkcioniranje ugostiteljskog objekta.

Profesionalna ugostiteljska oprema uključuje elemente od  inventara kao što su čaše, šalice, žlice za do tanjura, vilica noževa raznih zdjela i ostalih pomagala za fast food-ove, restorane slastičarne i hotelske kuhinje.

Veći elementi su šankovi, ledomati, perilice čaša, stolovi, stolice profesionalne friteze, plinski roštilji te roštilji na ugljen, kuhala, perilice suđa, konvektomati, banja maria, pasta cookeri, nape, eko nape. Od ostalih večih elemenata imamo i samoposlužne linije za razne kantine i restorane i hotele, opremu za slastičarnice i pekare razne rashladne, neutralne i tople vitrine.haid-ugostiteljstvo

Tvrtka HAID je osnovana 1982. godine u njemačkom gradu Laupheim. Naša osnovna djelatnost je distribucija profesionalne opreme za ugostiteljstvo (kuhinje, hladnjaci, zamrzivači, perilice za suđe i rublje..).

HAID d.o.o. 1994. godine utemeljen je kao zastupnik za hrvatsko područje, renomiranih i zapadnom tržištu poznatih proizvoda iz grupe BARTSCHER (profesionalne kuhinje) LIEBHERR (hladnjaci i zamrzivači za profesionalnu upotrebu sa svom elektroopremom), APEXA (kuhinjsko posuđe za profesionalnu upotrebu).

Svi proizvodi u ponudi su isključivo sa višegodišnjim jamstvom, vrhunske tehnologije, dizajna i kvalitete koji ispunjavaju sve europske standarde. Uz takve karakteristike proizvoda, HAID d.o.o. svojim partnerima nudi i kompletnu uslugu projektiranja i brzu servisnu pomoć.

S obzirom na višegodišnje iskustvo Haid d.o.o. će riješiti sve nedoumice oko toga koji je proizvod iz ponude optimalan za Vaše potrebe!

Objave

servis-ugostiteljske-opreme-zadar

Servis ugostiteljske preme

Hladnjaci sa staklenim vratima i vitrine

Profesionalni roštilji

Profesionalne-pećnice-konvektomati-roštilji-Zadar

Profesionalne pećnice konvektomati roštilji

ugostiteljska-oprema-zadar-15

Profesionalne friteze

profesionalna-oprema-za-ugostiteljstvo

Profesionalni štednjaci, hladnjaci,ledomati

Inox radni i rashladni stolovi

perilice-posuđa-i-čaša-prodaja-profesionalne-opreme-zadar

Perilice posuđa i čaša

Comments

Comments are not allowed