HD DESIGN BRODSKE TENDE BRODSKI INTERIJERI VODICE

Kontakt

BRODSKI INTERIJERI VODICE BRODSKE TENDE ROLO TENDE

HD DESIGN obrt za opremanje brodova iz Vodica bavi se uslugama tapeciranja brodskih interijera, raznih brodskih tendi i cerada za zaštitu brodova u moru i izvan. Također se tvrtka HD design bavi izradom i montažom tendi za stambene objekte, poslovne prostore, razne balkone, terase, kuće za odmor, apartmane…

USLUGE:

TAPECIRANJE BRODSKIH INTERIJERA
Nautički ili brodski skajevi su specijalna platna izrađena od vinilnih vlakana, te dizajnirana za upotrebu u nautičkom sektoru s posebnim zaštitama i svojstvima za ekstremne ljetne i zimske uvjete na moru.

– BRODSKE TENDE I CERADE ZA BRODOVE
Klijentima je na raspolaganju velik izbor raznih materijela i paleta boja. Za izradu tendi HD DESIGN koristi samo najkvalitetnije i najsuvremenije materijale vrhunskih svjetskih proizvođača.
Široka paleta boja i dezena zadovoljit će i najprofinjenije i najrazličitije ukuse. Kvaliteta, profesionalnost u izradi i vrhunski materijali omogućuju garanciju na svaki proizvod tvrtke.
Tkanine za šivanje su proizvedene iz najkvalitetnijih sirovih materijala pod strogom kontrolom kvalitete, posebno tretirane u skladu s materijalom i zahtjevima primjene.
U proizvodnji tendi koriste se najmoderniji materijali vrhunske kvalitete koje nam isporučuju vodeći svjetski proizvođači.

– TENDE IZRADA I MONTAŽA

– ROLO TENDE

Rolo tende se idealno uklapaju uklapaju u svaki ambijent, a široka paleta dezena i boja čine prostor ugodnijim i vizualno ljepšim. Rolo tende štite od sunca, a također se lijepo uklopaju u sve vrste staklenih stijena, fasada i općenito eksterijera. Za rolo tende postoje i specijalizirana perforirana platna koja omogućavaju vidljivost iz unutrašnosti prostora prema vani.

– PERGOLA TENDE

Pergole su tende najraznovrsnijih dimenzija i mogućnosti postavljanja predviđene za natkrivanje svih otvorenih prostora. Imaju jedinstveni izgled i proizvodne elemente, a odlikuju ih specifična svojstva materijala.
Veliki izbor boja zadovoljit će i najzahtjevnije klijente.Pergole mogu imati daljinsko upravljanje i automatizaciju.
Zahvaljujući jedinstvenim značajkama svakog prostora, pergole osiguravaju sigurna i trajna rješenja u svim vremenskim uvjetima, bilo po zimi ili ljeti.

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed