KLIMA UREĐAJI ZADAR PRODAJA I UGRADNJA ŠTEFANČIĆ

Kontakt

ŠTEFANČIĆ KLIMA UREĐAJI DJELUJE DUGI NIZ GODINA U ZADRU I OKOLICI. TVRTKA SE BAVI PRODAJOM MONTAŽOM I SERVISOM KLIMA UREĐAJA

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA
Montaža klima uređaja uključuje postavljanje unutarnje i vanjske jedinice na zid do 3 metra visine, vakumiranje i puštanje u pogon, sa maksimalnom duljinom instalacije između jedinica do 3 metra. Dodatni dužni metri instalacije se dodatno naplačuju.

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA
Klima uređaji su sastavni dio prostora u kojem boravimo, te ih je stoga potrebno redovito održavati i čistiti kao što održavamo i ostale dijelove životnog prostora. Redovito i ispravno održavani klima uređaj omogućuje nam da ugodno boravim u prostoriji ili se pak neugodno osjećamo u prostorima u kojima rade neodržavani klima uređaji.

Danas je vrlo često pojava da je u sklopu garantnog roka potrebno redovito servisirati klima uređaja, ako želimo da garancija bude valjana u slijedećem razdoblju. Servis obavljaju ovlašteni serviseri.
Klima uređaj prvenstveno se održava kako bio  tehnički ispravan, te kako bi se osigurala higijena zraka.

Održavanje tehničke ispravnosti klima uređaja znači provjeru ispravnosti rada dijelova uređaja kako bi isti pružio učinkovit rad. Neučinkovit rad uređaja (slabo hlađenje, slabo grijanje, buka, čudni zvukovi, …) prvenstveno su posljedica neispravnost samog uređaja i prisutnost objekata kojima nije mjestu u uređaju (lišće, prašina, …).

Čišćenje klima uređaja izvodi se prvenstveno zbog higijene uređaja i zraka koji kroz njega prolazi. U većini slučaja samostalno se čiste dostupni dijelove klima uređaja koji su predviđeni za čišćenje od strane korisnika (npr. filtri)

Posebnu pozornost treba posvetiti redovitom čišćenju filtera jer se na njima zadržavaju čestice prašine, insekti, bakterije i ostali mikro organizmi. Zrak iz klima uređaja koji se neredovito čiste loše je kvalitete i često neugodnog mirisa.

Samo redovitom brigom o klima uređajima, osiguravamo njihovu dugovječnost i optimalno funkcioniranje. Stoga redovito održavajte svoj klima uređaj.

Nakon obavljenog odražavanja uređaja,  serviser je dužan dati  izvještaj o obavljenom poslu kako bi točno znali što je učinjeno i što je eventualno potrebno dodatno učiniti.

Klima uređaje treba, najmanje jednom godišnje, servisirati i to prije sezone visokih temperatura.

Osim tehničkih zahtjeva za ugradnju, klima uređaji trebaju biti na dohvatljivoj poziciji kako biste ga mogli redovito odražavati.

Čišćenje filtera je aktivnost koja ne treba servisera pa je može obavljatii vlasnik .

Briga o čistoći i higijeni unutarnje jedinice svrstava se u osnovni korak ka dugovječnosti klima uređaja. Redovito otklanjanje prašine i nečistoća s jedinica klima uređaja, poboljšava kvalitetu zraka kojeg klima uređaj proizvodi.

Vanjska jedinica uređaja izložen je raznim vremenskim utjecajima (sunce, kiša, vjetar, …). Treba  provjeravati izgled uređaja, te da li se u njemu nalaze neželjeni objekti (lišće, granje, …).  Treba uklonite neželjene objekte što prije , a za bilo kakav veći problem obavezno je  zvati ovlaštenog servisera.

Radno vrijeme:
pon    8-16h
uto    8-16h
sri    8-16h
čet    8-16h
pet    8-16h
sub  8:30-12h
ned zatvoreno

Pošaljite nam upit


PONUDA

PRODAJA KLIMA UREĐAJA

SERVIS KLIMA UREĐAJA ZADAR

Comments

Comments are not allowed