LIPA PVC STOLARIJA ZADAR

Kontakt

  • Put Nina 121, 23000, Zadar, Croatia
  • +385(0)23 220 830

LIPA PVC STOLARIJA posluje u Zadru, a svojom kvalitetom i iskustvom dobiva najveće zadovoljstvo u poslovanju preporukom zadovoljnog klijenta.

Sustav profila koje koristi u proizvodnji i ugradnji poznatog brenda GEALAN je S 8000 i S9000.
Sustav profila sa 6 ili čak 7 zračnih komora potvrđuje sustavnu tržišnu orijentaciju GEALAN-a. Kod konstrukcije ovog sustava brtvljenja s dvije prislone brtve uz 74 mm dubine ugradnje opravdana je ekonomičnost i optimiranje materijala – kako bi proizvođači prozora mogli bez problema i ekonomično obrađivati prozore. Na taj način i proizvcođači prozora i krajnji kupci mogu odabrati proizvod koji najviše odgovara njihovim potrebama, od cijene koja je vrlo prihvatljiva, do tehnički i kvalitetom vrlo zahtjevnog sustava profila.

Prednosti S 8000 IQ su brojne. Izbor od 6 ili 7 komora unutar profila, 74 mm dubine ugradnje daju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju (vrijednost toplinskog koeficijenta do Uf=1,2 W/m2K) Geometrija profila optimirana prema materijalima, čuva resurse i okoliš. Velika glavna komora za preuzimanje velikih čeličnih učvršćenja.
Jedan čelični profil za izravnavanje za okvire, krila i dovratnike. Poboljšana klima u unutrašnjim prostorima i povećani komfor stanovanja pomoću patentiranog sustava prozračivanja GECCO 3 – za reguliranu izmjenu zraka.
Isporučuje se u 12 standardnih akrilnih boja i 6 standardnih drvenih dekora
LIPA PVC STOLARIJA može izraditi po mjeri razne pvc proizvode.Neki od njih su:
PVC PROZORI -6-komorni profil Gealan, 74mm dubina ugradnje daje dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Mogućnost izrade u svim bojama
KOMARNICI – ovaj dodatak prozorima je izvrsno riješenje za obranu od insekata. Imamo dvioje varijante: fiksni ili rolo komarnik. Fiksni komarnik se na prozor montira kao zasebni element, dok se rolo komarnik može montirti zasebno ili zajedno s roletom
ALU GRILJE -velik izbor različitih oblika i izvedbi, a dvije glavne kategorije su grilje sa fiksnim i grilje sa pomičnim lamelama.Mogućnost izvedbe u svim bojama. M
ROLETE -osobito pogodne kao vanjska zaštita od sunca i vrućine. Izrađujemo Sistem roleta svih veličina te različite tipove i varijante. Mogu se proizvoditi u više boja i dekora. Način otvaranja: manualno-standardni automatik, manualno-ugradbeni i automatski-preko elektromotora.
ULAZNA VRATA s polupanelom, termo al.,ukrasni panel ALB-S-PSU+P-ALB-S-MOD, 24mm debljina panela,dvoslojno staklo.Osnovne karakteristike: moderan dizajn,visok stupanjtoplinske i zvučne izolacije, otporan na vremenske uvjetete prilagodba željama i potrebama kupaca
ULAZNA VRATA PVC Gealan sistem (S8000,S9000) -mnogostruka mogućnost oblikovanja, pouzdan rad, dobra toplinska izolacija zbog praga ojačanog staklenim vlaknima, posebne brtve spriječavaju propuh.

Objave

pvc-prozori-pvc-vrata-gealan-zadar

PVC PROZORI GEALAN

GEALAN-pvc-stolarija-zadar-4

PVC STOLARIJA GEALAN

UGRADNJA PVC STOLARIJE POVOLJNE CIJENE ZADAR

UGRADNJA PVC STOLARIJE

Comments

Comments are not allowed