LIPA PVC STOLARIJA ZADAR

Kontakt

PVC STOLARIJA ZADAR

LIPA PVC d.o.o. posluje u Zadru, a svojom kvalitetom i iskustvom dobiva najveće zadovoljstvo u poslovanju preporukom zadovoljnog klijenta.

Sustav profila koji se koristi u proizvodnji i ugradnji poznatog brenda GEALAN je S8000 i S9000. Sustav profila sa 6 ili čak 7 zračnih komora potvrđuje sustavnu tržišnu orijentaciju GEALAN-a. Kod konstrukcije ovog sustava brtvljenja s dvije prislone brtve uz 74 mm dubine ugradnje opravdana je ekonomičnost i optimizacija  materijala .

Na taj način i proizvcođači prozora i krajnji kupci mogu odabrati proizvod koji najviše odgovara njihovim potrebama, od cijene koja je vrlo prihvatljiva, a  tehnički  dobiti kvalitetu  vrlo zahtjevnog sustava profila.

Prednosti S 8000 IQ su brojne. Izbor od 6 ili 7 komora unutar profila, 74 mm dubine ugradnje daju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Geometrija profila optimirana je prema materijalima, čuva resurse i okoliš. Velika glavna komora preuzima  velika čelična učvršćenja.

Jedan čelični profil koristi za izravnavanje za okvire, krila i dovratnike. Poboljšana je  klima u unutrašnjim prostorima i povećan je komfor stanovanja pomoću patentiranog sustava prozračivanja GECCO 3 – za reguliranu izmjenu zraka. 12 standardnih akrilnih boja i 6 standardnih drvenih dekora.

LIPA PVC d.o.o. pvc stolarija Zadar po mjeri :

PVC PROZORI
Gealan 6-komorni profil, 74mm dubina ugradnje daje dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Mogućnost izrade u svim bojama
KOMARNICI
Ovaj dodatak prozorima je izvrsno riješenje za obranu od insekata. Postoje dvije varijante: fiksni ili rolo komarnik.  Fiksni komarnik se na prozor montira kao zasebni element, dok se rolo komarnik može montirati  zasebno ili zajedno s roletom.
ALU GRILJE
Velik izbor različitih oblika i izvedbi, a dvije glavne kategorije su grilje sa fiksnim i grilje sa pomičnim lamelama. Mogućnost izvedbe u svim bojama.
ROLETE
Osobito pogodne kao vanjska zaštita od sunca i vrućine. Izrađuje se sistem roleta svih veličina, te različitei tipovi i varijante. Mogu se proizvoditi u više boja i dekora. Način otvaranja: manualno-standardni automatik, manualno-ugradbeni i automatski-preko elektromotora.

ULAZNA VRATA
Vrata su s polupanelom, termo al.,ukrasni panel ALB-S-PSU+P-ALB-S-MOD, 24mm debljina panela, dvoslojno staklo.Osnovne karakteristike: moderan dizajn,visok stupanj toplinske i zvučne izolacije, otporan na vremenske uvjete, te prilagodba željama i potrebama kupaca.

ULAZNA VRATA PVC
Gealan sistem (S8000,S9000) višestruka mogućnost oblikovanja, pouzdan rad, dobra toplinska izolacija zbog praga ojačanog staklenim vlaknima, posebne brtve koje sprječavaju  propuh.

PVC-STOLARIJA-zadar-lipa-pvc

Pošaljite nam upit


Usluge i proizvodi

pvc-stolarija-S9000-ZADAR

PVC STOLARIJA ZADAR SUSTAV S 9000

 

GEALAN-pvc-stolarija-zadar-4

PVC STOLARIJA GEALAN

UGRADNJA PVC STOLARIJE POVOLJNE CIJENE ZADAR

UGRADNJA PVC STOLARIJE

mrežice za komarce pvc-stolarija-zadar-6-

MREŽICE ZA KOMARCE KOMARNICI

pvc-prozori-pvc-vrata-gealan-zadar

PVC PROZORI GEALAN

Comments

Comments are not allowed