LJEKOVITO BILJE JERKIN ZADAR

Kontakt

  • Prilaz Fabijanića 34, 23000, Zadar
  • +385 091 5245789
  • +385 23 322 356

ljekovito bilje Zadar Šibenik Split BILJNA LJEKARNA JERKIN njeguje tradiciju stvaranja biljnih preparata staru 40 godina. Utemeljitelj Božo Jerkin dugi je niz godina istraživao blagotvorno bilje kako bi stvorio preparate koji liječe sve vrste tegoba.

U biljnoj  medicini koriste se  cijele biljke ili njihovi djelovi za liječenje bolesti. Inače  je biljna medicina  najstariji poznati oblik medicine koji se provodi tisućama godina.
Ljekovito bilje  stimulira tijelo na  samoizliječenje. Ljekovite se biljke pažljivo biraju da bi zadovoljile pacijentove potrebe i izliječile bolest. Dok su suvremeni lijekovi individualni spojevi izolirani iz biljnog izvora (danas sve više sintetizirani u laboratoriju), biljna medicina obuhvaća stotine ili tisuće različitih spojeva. Svojstva i terapeutski učinci biljne medicine potječu od kombiniranja djelovanja većeg broja sastavnih djelova koji zajednički djeluju.
Sigurnost biljne medicine je vrlo visoka, a nuspojave rijetke. Međutim, ne može se uzeti zdravo za gotovo da su biljke uvijek sigurne samo zato što su prirodne. One sadrže složene mješavine kemikalija, a svaki je pacijent jedinstvena osoba s osobnim reakcijama. Važno je posavjetovati se sa stručnjakom i držati se propisane doze.
Ljekovito bilje se može rabiti i u kućnim apotekama za manje poremećaje i održavanje dobroga zdravlja.
Ljekovito bilje se prvo sakuplja za što je potrebno  poznavanje ljekovitog bilja. Poznavanje  ljekovitog bilja znači da se  sakuplja u pravo vrijeme, na pravom mjestu,  prava vrsta i na pravilan način.

Rad ljekarne Jerkin priznat je i od klasične medicine, te su kod pacijenata često prvi izbor, ispred konvencionalnih lijekova.

Ljekovito bilje nalazimo u proizvodima:
– BILJNI SIRUPI
– BILJNI ČAJEVI
– BILJNE KAPI
– TINKTURE
– MASTI
Brojna iskustva dokazuju pozitvno djelovanje na veliki broj tegoba i bolesti, pa su tako sirupi i razne čajne mješavine pogodne za endokrinološki sustav, menopauzu, bronhitis, kašalj, prehladu, gripu,infekcije urotrakta, alergije,
kamenac u bubrezima, povišen kolesterol, žućni kamenac, povećane mokraćne kiseline u krvi, šećerna bolest, reuma i artritis, bolesti prostate, jetre, gastritis, čir na želudcu, visoki tlak, upale mokraćnih puteva, neuroze, depresije, problemi s probavom. Ljekovite bilje izuzetno je djelotvorno kod  detoksikacije  organizma, kao i za stres.

RADNO VRIJEME
TRGOVINA CITY GALLERIA
7.30h – 14h
sub 8h-13h
Ljekarna Jerkin od 9h- 17h
sub ZATVORENO

Pošaljite nam upit


Objave

JAČANJE IMUNITETA

ljekovito-bilje-zadar

LJEKOVITO BILJE

LJEKOVITA SVOJSTVA STOLISNIKA

BILJKA-MATIČNJAK-PROTIV-STRESA-ZADAR

BILJKA MATIČNJAK PROTIV STRESA

Comments

Comments are not allowed