MG PLINSKE INSTALACIJE CENTRALNO GRIJANJE VODOINSTALACIJE ŠIBENIK

Kontakt

  • Ul. Alexsandra Curavića 23, 22000, Brodarica, Šibenik
  • + 385(0)22 351 860
  • +385 (0)91445 7288

UGRADNJA PLINSKIH INSTALACIJA VODOINSTALACIJA SUSTAVA GRIJANJA SOLARNI SUSTAVI KLIMATIZACIJA ZADAR ŠIBENIK

mg-sibenik-instalacije-plin-solarno

 

MG INSTALACIJE je tvrtka koja se bavi projektiranjem, ugradnjom, servisiranjem i prodajom termo-energetskih postrojenja. Djeluje od 2001. godine i u svom dosadašnjem radu nastoji  osigurati svim svojim klijentima visoko kvalitetne proizvode i usluge.  Tvrtka kontinuirano prati svjetske trendove u industriji energetike i primjenjuj materijale vodeći računa o potrebi zaštite okoliša i uštedi energije. Za sve sisteme renomiranih proizvođača ima  ateste i certifikate. Velika i tehnički vrlo različita ponuda energetskih sustavapokazuje  da odabir pravoga sistema nije jednostavan, stoga na jednom mjestu  MG nudi kompletna rješenja.

SUSTAVI GRIJANJA
U posljednjih desetak godina tehnika grijanja doživljava brojne promijene, a sve je nekako počelo s “energetskim krizama”. Primjena kvalitetnijih materijala i novih tehnologija kojima se bolje iskorištava energija goriva dovela je do najsuvremenijih izvedbi kotlova za grijanje kojima se postižu stupnjevi djelovanja veći i od 100%.

KLIMATIZACIJA  ŠIBENIK
RASHLADNI AGREGATI – chilleri su kompaktni suvremeno dizajnirani, lako se montiraju i održavaju. Mogu se prilagoditi svim potrebama i uspješno koristiti u razmim vrstama objekata.

PLINSKE INSTALACIJE
Propan-butan je energent, u odnosu na druge, po količinama zauzima skromno mjesto, ali je po svojim energetskim, cijenovnim, primjenskim i nadasve kološkim odlikama u prednosti pred mnogim.

SOLARNI SUSTAVI
Energija dobivena pomoću solarnih kolektora neškodljiva je za okoliš, njome se ostvaruje velika udobnost primjene i kratko vrijeme povrata ulaganja.

VODOVODNE INSTALACIJE ŠIBENIK
AQUATHERM SISTEMI su ekološki sustav koji pruža dobro rješenje jer nema korozije i propadanja instalacija, nema stvaranja kamenca, protok vode tiši nego kod metalnih instalacija, nema orošavanja i ne zahtijeva izolaciju, kvalitetnija i lakša montaža. VIEGA PROFIPRESS je sustav neograničenih mogučnosti. Profipress opsežnim asortimanom fitinga omogućava racionalno i kompletno instaliranje bakarnih cijevi pomoću moderne tehnike prešanjem.

mg-logo

Saznaj više…

solarna-energija-zadar-sibenik

Solarni sustavi

sustavi-grijanja-zadar-sibenik

Plinske instalacije

vodovodneinstalacije-zadar-šibenik

Vodovodne instalacije

klimatizacija-ugradnja-servis-zadar-sibenik

Klimatizacija ugradnja servis

solarni-sustavi-šibenik

Solarni sustavi za toplu vodu

plinske-instalacije-zadar

Servis plinskih instalacija

Comments

Comments are not allowed