MODUL INTERIJERI NAMJEŠTAJ PO MJERI ZADAR

Kontakt

modul-int-logo2-2Modul interijeri d.o.o. je tvrtka koja se bavi projektiranjem i izradom namještaja po mjeri. Teoretska i praktična znanja struke uz   višegodišnje školovanje i stučni rad na stotinama projekata.

Korak s vremenom,  trendovi i noviteti , ali poštivanje tradicije i pravila.

Modul interijeri u izradi nastoji zadovoljiti sve faktore koji dovode do kvalitetnog proizvoda – forma i funkcija sa oblikovanjem (dizajnom) i konstrukcijskim rješenjima. Visokokvalitetni materijali i tehnologija izrade.

Tvrtka eksperimentira s novim materijalima i oblicima koji vrlo često rezultiraju izrazito neobičnim formama namještaja. Nepravokutni, zaobljeni ili krivolinijski elementi nisu nepoznanica, nego izazov. Prioriteti i misija tvrtke Modul interijeri jesu kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj u svim segmentima poslovanja.

MODUL INTERIJERI izrađuju:

KUHINJSKI NAMJEŠTAJ (KUHINJE PO MJERI) od klasičnog, rustikalnog pa sve do kuhinja modernih linija. Kuhinje po mjeri projektirane su na najfunkcionalniji način koji određen prostor nudi. U kuhinje već kao standard ugrađuju se okovi renomiranih svjetskih proizvođača, a postoji mogućnost prilikom dogovaora da se kompletno opremi potrebnom tehnikom i armaturama.

SAMOSTOJEĆI UGRADBENI ORMARI PO MJERI bilo da se radi o ormarima koji imaju klasično ili klizno otvaranje vrata, njegova osnovna svrha je pohranjivanje stvari i odjeće. Ovisno o željama i potrebama, te mogućnostima prostora, tvrtka nudi optimalno rješenje izgleda i oblika ormara, kao i rasporeda pregrada, vješalica, ladica ili bilo kojeg drugog sastavnog dijela.

SPAVAĆE SOBE PO MJERI moraju zadovoljiti jednu od čovjekovih primarnih potreba, a to je zdrav i kvalitetan san. Odabirom pravog kreveta u kombinaciji s odgovarajućim madracem ulažete dugoročno u najbitniju stvar na svijetu – svoje zdravlje! Uz krevet ćemo smjestiti i funkcionalne noćne ormariće, komodu za donje rublje i sl.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ često jedan od namještajem najzapostavljenijih prostora interijera. Kupaonski namještaj uz stručno savjetovanje može obogatiti kupaonicu funkionalno i estetski.

OPREMANJE INTERIJERA – Caffe barovi, restorani, konobe, trgovine…

Pošaljite nam upit


Objave

kupaonski-namještaj-po-mjeri-zadar-šibenik-pag-novalja

Kupaonski namještaj Zadar

KUHINJE-PO-MJERI-ZADAR

Kuhinje po mjeri Zadar

opremanje restorana i apartmana-zadar

Opremanje restorana , apartmana, poslovnih prostora Zadar

izrada-ugradbenih-ormara-zadar

Izrada ugradbenih ormara

Comments

Comments are not allowed