PROTIĆ INTERIJER IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Kontakt

Namještaj po mjeri tvrtka PROTIĆ INTERIJER izrađuje dugi niz godina, a kao obiteljski posao već dvadeset godina posluje. Koristeći nove materijale i nove tehnologije obrade nastojimo ići u korak s vremenom, a prateći trendove u izradi namještaja, našim kupcima nudimo proizvode koji su kvalitetni i moderni.Proizvodnja namještaja podrazumijeva namještaj po mjeri što uključuje kuhinje, spavaće sobe, dnevne boravke, ugradbene ormare, a također i razni ostali namještaj po željama kupaca. Također opremamo poslovne prostore i ugostiteljske objekte.

Izrada kuhinja po mjeri
Naše iskustvo u izradi kuhinja jamči najbolji proizvod u roku i po prikladnoj cijeni. U dogovoru sa klijentom, izradom kuhinje dobiva se mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda kuhinje, izbora materijala,iskorištavanja doslovno svakog centimetra prostora gdje će biti kuhinja, što može biti od velike koristi, prilagođavanja kuhinje posebnim specifičnostima prostora, raznih kosina kod tavanskih prostora ili ispod stepenica i sl…

Ugradbeni ormari
Ugradbeni ormar po mjeri trebao biti u potpunosti prilagođen potrebama i navikama naručitelja kao i prostora. Protić interijer izrađuje unikatne ugradbene ormare, za specifičan prostor. Proizvodi su kvalitetni, funkcionalni, trajni i pouzdani.

Spavaće sobe
Spavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora, tako da bi trebala biti opremljena kao ugodan ambijent. Prilikom izbora kreveta trebamo voditi računa i o dizajnu koji najčešće ovisi o puno faktora: rasporedu, veličini prostorije i boji namještaja. Lijepo dizajniran krevet većinom zauzima samo središte sobe, a o njemu najčešće ovisi i kompletan ugođaj sobe.

Dnevni boravci
Namještaj po mjeri izrađuje se kako bi odgovarao potrebama naručitelja , ukusu i prostoru. Tako je i sa dnevnim boravkom u kojem se načešće i provodi najviše vremena. Prvo izrađujmo detaljnu računalnu ponudu (kompjuterski 3D prikaz gotovog projekta),tada kreće i postupak realizacije projekta. Počinje izrada, a završni dio realizacije je dostava i montaža.

Razni namještaj
Protić interijer u izradi namještaja može odgovoriti na sve želje i zahtjeve klijenata tako da izrađujemo ponudu bez obzira koju vrstu namještaja po mjeri trebate za svoj prostor.

Objave

izrada-namještaja-po- mjeri-zadar

Namještaj po mjeri

-izrada-namještaja--zadar-kuhinja

Namještaj za apartmane

ugradbeni-ormari-zadar

Ugradbeni ormari

kupaonski-namjestaj-zadar

Kupaonski namjestaj

Comments

Comments are not allowed