UGRADNJA STOLARIJE ZADAR FENESTRA PROZORI VRATA STIJENE

Kontakt

UGRADNJA STOLARIJE ZADAR     UGRADNJA STOLARIJE ZADAR
Ugradnja stolarije na području Zadra i zadarske županije!

PVC PROZORI PRODAJA I MONTAŽA ZADAR

Prozori kao glavni izvor svjetla povezuju nas s okolinom i ujedno nas štite od nepovoljnih vremenskih uvijeta. Ubrajaju se u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu. Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinčani čelični profili.

Pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. PVC materijal ima iznimnu sposobnost sporog starenja i otpornnosti na vanjske utjecaje. U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cijenom je vrlo prihvatljiv.

PVC KLIZNE STIJENE ZADAR PRODAJA I MONTAŽA ZADAR

Istančan dizajn, visoka funkcionalnost i dugotrajnost osnovne su karakteristike PVC kliznih stijena načinjenih iz Salamander profila. Idealne su za terase i balkone jer ih odlikuje stabilnost i odlična izolacija. PVC otklopno-klizne stijene pogon Troha-Dil-a proizvodi u oba sustava, Streamline i 3D, iz profila štoka 80 mm i krila 104 mm, što rezultira čvrstim i kvalitetnim proizvodom.

PVC i ALU GRILJE PRODAJA I MONTAŽA ZADAR

Grilje, plastične i aluminijske, pomične ili fiksne lamele po izboru. Fiksne lamele propuštaju više svjetlosti. Uz standardne grilje postoje još lučne, harmo, fasadne i grilje na zaključavanje. Crni ili bijeli okov za grilje,  grilje u Salamander bijeloj boji ili imitaciji drveta. Grilje sa okovima  i montaža, te  transport i ugradnja na objekt istovremeno s prozorima. Moguća je i naknadna montaža grilja na već ugrađene prozore. Za grilje se koristi masivan Maco okov izrađen od kvalitetnih materijala i dodatno plastificiran.

PVC HARMO STIJENE ZADAR PRODAJA I MONTAŽA ZADAR

PVC Harmo stijene su vrhunsko rješenje ako u ljetnim danima.

PVC VRATA PRODAJA I MONTAŽA ZADAR

Ulazna vrata trebaju zadovoljiti svojim izgledom i svojom funkcionalnošću.Ulazna vrata imaju  spojnice nosivosti 120 kg, modernog dizajna i visoke kvalitete, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova.

ROLETE VANJSKE I UNUTARNJE PRODAJA I MONTAŽA

Kupci mogu birati između standardnih i vanjskih roleta, koje je moguće ugraditi naknadno na već montirane prozore. Rolete su najbolja zaštita unutrašnjosti doma od sunca i neželjenih pogleda.

Ugradnja stolarije na području Zadra i zadarske županije!

https://www.troha-dil.hr/

UGRADNJA STOLARIJE ZADAR KOMPLETNI RADOVI

Pošaljite nam upit


ponuda

pvc-prozori-zadar-kommerling-sustavi

PVC PROZORI KOMMERLING

pvc-klizne-stijene-zadar-troha-dil

PVC KLIZNE STIJENE

pvc-stolarija-zadar-1

PVC PROZORI

rolete-alu-pvc-stolarija-zadar

PVC I ALU ROLETE

Comments

Comments are not allowed