UGRADNJA STOLARIJE ZADAR FENESTRA PROZORI VRATA STIJENE

Kontakt

UGRADNJA STOLARIJE ZADAR     UGRADNJA STOLARIJE ZADAR
Ugradnja stolarije na području Zadra i zadarske županije!

PVC PROZORI PRODAJA I MONTAŽA ZADAR
Prozori kao glavni izvor svjetla povezuju nas s okolinom i ujedno nas štite od nepovoljnih vremenskih uvijeta. Ubrajaju se u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu. Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinčani čelični profili.

Pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. PVC materijal ima iznimnu sposobnost sporog starenja. Otporan  je na vanjske utjecaje. U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cijenom je vrlo prihvatljiv.

PVC KLIZNE STIJENE ZADAR PRODAJA I MONTAŽA ZADAR
Istančan dizajn, visoka funkcionalnost i dugotrajnost osnovne su karakteristike PVC kliznih stijena načinjenih iz Salamander profila. Idealne su za terase i balkone jer ih odlikuje stabilnost i odlična izolacija. PVC otklopno-klizne stijene pogon Troha-Dil-a proizvodi u oba sustava, Streamline i 3D, iz profila štoka 80 mm i krila 104 mm, što rezultira čvrstim i kvalitetnim proizvodom.

PVC i ALU GRILJE PRODAJA I MONTAŽA ZADAR
Grilje, plastične i aluminijske, pomične ili fiksne lamele po izboru. Fiksne lamele propuštaju više svjetlosti. Uz standardne grilje postoje još lučne, harmo, fasadne i grilje na zaključavanje. Crni ili bijeli okov za grilje,  grilje u Salamander bijeloj boji ili imitaciji drveta. Grilje sa okovima  i montaža, te  transport i ugradnja na objekt istovremeno s prozorima. Moguća je i naknadna montaža grilja na već ugrađene prozore. Za grilje se koristi masivan Maco okov izrađen od kvalitetnih materijala i dodatno plastificiran.

PVC HARMO STIJENE ZADAR PRODAJA I MONTAŽA ZADAR
PVC Harmo stijene su vrhunsko rješenje ako u ljetnim danima želite Vaš dnevni boravak ili terasu spojiti s vrtom.Višekrilna PVC harmo stijena funkcionira kao niz balkonskih vrata. U izvedbi sistema otvaranje krila 3 + 1, 5 + 1 i sl., jedna se uvijek mogu otvoriti otklopno-zaokretno i koristiti kao standardna balkonska vrata za izlaz na balkon ili terasu. Ostala krila se u cjelosti odguraju u drugu stranu, pa se tako dobiva maksimalna veličina.

PVC VRATA PRODAJA I MONTAŽA ZADAR
Ulazna vrata trebaju zadovoljiti svojim izgledom i svojom funkcionalnošću.Ulazna vrata imaju  spojnice nosivosti 120 kg, modernog dizajna i visoke kvalitete, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Da bi funkcionalnost i kvaliteta bile potpune, u sustavu 3D vrata su iz profila 120 mm i okvira 80 mm, a u sustavu Streamline od okvira 85 mm i krila 130 mm. Krilo i okvir ojačana s 2 mm kvadratnim pocinčanim čelikom.u krilU svim glavnim ulaznim vratima su brave sa sigurnosnim kljunovima.

ROLETE VANJSKE I UNUTARNJE PRODAJA I MONTAŽA
Kupci mogu birati između standardnih i vanjskih roleta, koje je moguće ugraditi naknadno na već montirane prozore. Unutarnje rolete se ugrađuju prilikom proizvodnje i na objekt se montiraju istovremeno s prozorima. Ovaj model roleta ne može se montirati naknadno. Rolete su najbolja zaštita unutrašnjosti doma od sunca i neželjenih pogleda.

Ugradnja stolarije na području Zadra i zadarske županije!

https://www.troha-dil.hr/

UGRADNJA STOLARIJE ZADAR KOMPLETNI RADOVI

Pošaljite nam upit


ponuda

pvc-prozori-zadar-kommerling-sustavi

PVC PROZORI KOMMERLING

pvc-klizne-stijene-zadar-troha-dil

PVC KLIZNE STIJENE

pvc-stolarija-zadar-1

PVC PROZORI

rolete-alu-pvc-stolarija-zadar

PVC I ALU ROLETE

Comments

Comments are not allowed