UKRAS SOBOSLIKARSKI I LIČILAČKI RADOVI ZADAR

Kontakt

  • Ul. kralja Krešimira IV 21, 23205 Bibinje
  • +385 98 272 019

UKRAS

Obrt za soboslikarske radove sa sjedištem u Bibinju započeo je sa radom 1993.
Uz soboslikarske i ličilačke radove, djelatnost se proširuje i na završne- fasadne radove.ukras-bibinje-fasade

S obzirom na višegodišnje iskustvo na području građevinarstva, UKRAS ima i brojne reference koju su omogućile da profesionalna i kvalitetna usluga bude prepoznata.
UKRAS posjeduje sve potrebne certifikate i opremu kako bi se  realizirali svi mogući zahtjevi klijenata. UKRAS se danas može pohvaliti s više od 20-to godišnjim iskustvom kvalitetnog rada, te preko 1000 objekata toplinske izolacije, i znatno vise ostalih soboslikarskih radova.
– Izvođenje radova i pružanje usluga na području građevinarstva
– Stalno unapređenje kvalitete usluga na dugoročno zadovoljstvo naručitelja.
– Poslovni rezultati koji omogućuju konstantno ulaganje u kvalitetnu i modernu opremu.

Fasada nam služi za toplinsku zaštitu, a ušteda energije kod objekta može biti do 60% u odnosu na neizolirani objekt. Cilj toplinske zaštite je stvoriti ugodnu mikroklimuu prostoru življenja, zaštiti objekt od pojave građevinskih šteta, uštedjeti potrebnu energiju za grijanje zimi i hlađenje ljeti. Svi slojevi koji čine fasadni sustav jednako su važni kao i način na koji se ugrađuju. Fsada mora kvalitetno ispuniti svoju zaštitnu i dekorativnu funkciju.
Najčešće se koriste kontaktni toplinski odnosno ETICS sustavi s EPS pločama debljine 5,0 ili više cm. Takve fasade se zovu stiropor fasade. Isplativost investicije se očituje u postotku uštede energije odnosno novca ljeti za hlađenje i zimi za grijanje. Osim financijske uštede u toplinski izoliranom objektu imate puno ugodniju klimu za život.
Osim fasada sa stiroporom izvodimo i sustave od KAMENE VUNE. Izvodimo i fasade iz sustava s toplinskom žbukom gdje se kao podložna žbuka koristi TERMO ŽBUKA debljine najčešće 4-5 cm. Nakon sušenja termo žbuke na nju se aplicira fasadna mrežica u fasadnom ljepilu. Tako pripremljena podloga služi za sve vrste završnih fasaderskih radova.

Objave

fasade-etics-sustavi-zadar

Fasade

termo-žbuke-stiropor-fasade-zadar-

Termo žbuke Stiropor fasade

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed