ZADAR BAZENI PRODAJA UGRADNJA BAZENSKE OPREME

Kontakt

Prodaja ugradnja bazenske opreme

bazeni.zadar

Zadar Bazeni je specijalizirana tvrtka za izgradnju bazena i prodaju bazenske opreme. Proizvodi iz našeg asortimana su od tri vodeća svjetska proizvođača bazena Saci, Hayward, Speck. Kupcima možemo ponuditi od povoljnog osnovnog programa do individualnih rješenja.

Izgradnju bazena u našem angažmanu odlikuje perfektna tehnika, mnogostrukost oblika i razni detalji. Standardnu kvalitetu naši kupci dobivaju uz prihvatljive cijene. Izgradnjom bazena može se poboljšati popunjenost kapaciteta u turizmu kao i dobiti bolju i kvalitetniju ponudu. Rezultat ulaganja brzo je vidljiv kao i zadovoljstvo gostiju.

Nadzemni bazeni su najjeftinija opcija, a većina ih je izrađena od montažnih setova za koje su potrebni neznatni građevinski radovi. Dno im je obično u razini tla, ali glavni nedostatak je mala izdržljivost kao i neatraktivnost.

Ukopni bazeni zahtjevaju veće građevinske radove, ali su dugotrajniji, ljepše izgledaju, a razina vode im je blizu razine tla. Školjka može biti izrađena od armiranog betona, betonskih ili polistirenskih blokova, poliesterskih ili čeličnih panela.

Oprema za filtriranje i tretiranje vode
Oprema za bazene podrazumijeva ugradnju prilikom izgradnje bazena i služi za ispravno filtriranje i kemijsko tretiranje bazenske vode. Oprema se dijeli na osnovnu i dodatnu ovisno o tipu bazena i izvedbi filtracijskog sustava, namjeni i načinu izvedbe bazenske školjke.
Osnovna oprema je oprema koja je nužna za ispravno funkcioniranje filtracijskog sustava, a uključuje filter, pumpu, cijevnu i strujnu instalaciju, skimere, mlaznice, podni usis i elektroupravljački ormarić.
Dodatna oprema za bazene su rasvjetna tijela, automatski dozatori kemikalija, automatski livelator razine vode, oprema za hidromasažu, protustrujno plivanje i grijanje vode, automati za čišćenje zidova i dna bazena…

PRODAJA UGRADNJA BAZENSKE OPREME ZADAR IZGRADNJA BAZENA

 

Prema izvedbi filtracijskog sustava
Skimmerski tip bazena se koristi za bazene do 200 kvadratnih metara i razina vode je nešto ispod razine tla.
Preljevni tip bazena ima razinu vode u istoj ravnini s tlom, koristi se za bazene preko 200 kvadratnih metara, kod javnih bazena za velik broj kupača.

Objave

prodaja-bazenske-opreme-zadar-6

IZGRADNJA BAZENA

bazeni-ugradnja,održavanje,oprema-zadar

ODRŽAVANJE BAZENA

Pošaljite nam upit


Comments

Comments are not allowed