ZADARPLAST IZRADA TENDI

Kontakt


TENDE ZADAR

 

Zadarplast tvrtka iz Zadra sa  gotovo tridesetogodišnje iskustvo u izradi tendi garantira Vam kvalitetnu izvedbu i dugi vijek trajanja.

Proizvodnja i montaža više vrsta tendi:

– pergole
– bioclimatic
– konzolne tende
– tende za zimski vrt
– kupolaste
– samostojeće
– tende atika
– balkonske

Zadarplast upotrebljava platna vodećih svjetski proizvođača na polju brodskih tendi i interijera. Po vmjerama ili konstrukijcama izrađuje tende sa pripadajućim priborom – patenti, kopče, čičak traka, od materijala Sunbrella, Sattler Yahtmaster Premium, Dickson, Ferrari Stamoid.

Proizvodnja i ugradnja tendi i svih proizvoda za  zaštitu od sunca naša je osnovna djelatnost.

– Sve vrste zaštitnih brodski tendi
– Bimini
– Sprayhood
– Brodski zastori za regulaciju svjetla i
topline (takozvane mrežice)
– Tekstilne navlake za brodske interijere
(Unutarnji i vanjski jastuci od skaja)

U ponudi za interijere imamo program koji uključuje trakaste zavjese, žaluzine, rolo zavjese,panel zavjese.

Pošaljite nam upit


 

Pokrivači za bazene potrebni su kako bi spriječili isparavanje vode kao i gubitak njezine topline, te stvaranje algi uslijed djelovanja sunčeve svjetlosti.

Pokrivači za bazene napravljeni su od kvalitetnog PVC materijala – Polyplan Splash, povećane otpornosti na UV zrake i klor. Obrađen je tako da sa donje strane ne dopušta razvijanje gljivica i bakterija, unutrašna boja prekrivača za bazene je bež a vanjski dio je plave boje. Pokrivači za bazene su napravljeni od PVC tkanine aluminijskih profila i sistema za natezanje. Mogu se izraditi i sa namotanim mehanizmom. Tako izgrađen pokrivač za bazene dobra je zaštita za vodu i opremu bazena kao i za djecu i kućne ljubimce.

Pokrivač za bazene tako su konstruirani da podnose jače udare vjetra, koji su tipični na našem području. Također se ne urušavaju uslijed napadanog snijega ili prilikom prelaska preko pokrivača.
Montiraju se pomoću INOX ANKERA i natezanog sistema, vrlo čvrste izvedbe. Kada vam pokrivač za bazen više nije potreban jednostavno se INOX ANKER spusti na razinu pločice. Zadarplast sa gotovo tridesetogodišnjim iskustvom u izradi brodskih tendi, svih ostalih vrsta tendi garantira Vam kvalitetnu izvedbu i dugi vijek trajanja i prekrivača za bazene. Za više informacija posjetite:

Objave

tende-zadar-bioclimatic pergole

BIOCLIMATIC TENDE

tende-zadar-promo-dalmatia

TENDE

pokrivači-za-bazene-zadar-2

POKRIVAČI ZA BAZENE

izrada-tendi-zadar

IZRADA TENDI

cijene-tendi-zadar

CIJENE TENDI

pergola-tende-zadar

PERGOLA TENDE

Comments

Comments are not allowed