Profesionalni štednjaci hladnjaci ledomati Zadar

Posted By Anita / svibanj 17, 2016 / Novosti, Objave, Ponuda interijera eksterijera / 0 Comments

Profesionalni štednjaci, hladnjaci, ledomati i peći dio su ugostiteljske opreme uz sve ostale elemente potrebne za ugostiteljske objekte. Profesionalna ugostiteljska oprema  je sitniji inventar kao što su čaše, šalice, žlice za caffe barove,  tanjuri, vilice, noževi, razne zdjele i ostala pomagala za restorane, konobe, slastičarne i hotelske kuhinje.

Veći elementi što uključuje šankove, ledomate, perilice, stolove, stolice, profesionalne friteze, plinske roštilje,  roštilje na ugljen, kuhala, perilice suđa, konvektomate, banja marie, pasta cookere, nape, eko nape također su profesionalna oprema za ugostiteljstvo. Od ostalih većih elemenata tu su i samoposlužne linije za razne kantine i restorane i hotele, oprema za slastičarnice i pekare razne rashladne, neutralne i tople vitrine.

HAID ugostiteljska oprema u Zadru dugi niz godina opskrbljuje ugostiteljske objekte sa profesionalnom opremom kao što su profesionalni štednjaci hladnjaci ledomati, perilice, peći, friteze i ostali elementi za ugostiteljstvo.

HAID je zastupnik za hrvatsko područje, renomiranih i zapadnom tržištu vrlo poznatih proizvoda iz grupe LIEBHERR (hladnjaci i zamrzivači za profesionalnu upotrebu sa svom elektroopremom) i APEXA (kuhinjsko posuđe za profesionalnu upotrebu).

Svi proizvodi imaju višegodišnje jamstvo, vrhunske su tehnologije, dizajna i kvalitete i ispunjavaju sve visoke europske standarde. Uz takve karakteristike proizvoda HAID svojim partnerima nudi i kompletnu uslugu projektiranja i brzu servisnu pomoć.

Više informacija>> HAID ZADAR  

Haid d.o.o. Jadranska cesta bb  23000 Zadar

Tel:098 650 202
SERVIS 098 330 016

profesionalne-peći-za-ugostiteljstvo-zadar

Pošaljite nam upit


Zadnje objave

Motrio asistencija pomoć na cesti Split

12 tra., By Anita, in Objave

Saznajte više ...

Održavanje automatskih mjenjača Split

12 tra., By Anita, in Ponuda interijera eksterijera

Saznajte više ...

Servis klima uređaja Zadar

05 tra., By Anita, in Objave

Saznajte više ...

Alu stolarija Zadar Schüco

01 tra., By Anita, in Objave

Saznajte više ...

Comments

No comments

Leave a reply

Your email is never published nor shared.