Ručna limfna drenaža Split

Posted By Anita / ožujak 4, 2017 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Ručna limfna drenaža Split

Ručna limfna drenaža otklanja višak tekućine iz organizma. Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari . Sustav limfnih kapilara i žila u ljudskom organizmu ima funkciju odvođenja viška tekućine i u njoj nakupljenih otpadnih tvari iz međustaničnog prostora.

Drenaža je stalni proces u organizmu s obzirom da iz krvotoka stalno u međustanični prostor izlazi svježa tekućina. Limfna drenaža omogućuje da se ta tekućina ne nakupi u međustaničnom prostoru.

Limfna tekućina neprekidno se stvara u međustaničnom prostoru i prenosi krupne molekule bjelančevina, masne kiseline, mrtve eritrocite, oštećene stanice imunološkog sustava i druge nečistoće do mjesta u organizmu gdje se rastvaraju.

Prirodan tok limfe potpomaže gibanje skeletne muskulature, pulsiranje arterija, peristaltiku crijeva i pravilno disanje .
Danas brojni faktori utječu na poremećaj ravnoteže u organizmu, pa tako brzi način života i stres utječe i na limfni sustav. Ručna limfna drenaža je metoda koja isključivo djeluje na limfni tok u organizmu. Uspostavlja ravnotežu  tekućine u organizmu, jača imunološki sustav, djeluje opuštajuće na nervni sustav u smislu opuštanja i relaksacije, regulira mikrocirkulaciju kapilara…

Posjetite kozmetički salon OSMIJEH i uvjerite se sami u kvalitetan rad našeg stručnog osoblja!
DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM SPLIT

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

Ostali tretmani kozmetičkog salona OSMIJEH

– KISELINSKI PILING AIKON
– BDR MEZOTERAPIJA
– AUSTRALSKA DEPILACIJA VOSKOM ADAM I EVA
– REFLEKSNA MASAŽA STOPALA
– PRESOTERAPIJA
– SHELLAC TRAJNI LAK
– ANTICELULITNI PROGRAM
– DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM EPILADERM

Comments

Comments are not allowed