Tok sen tretman Split

Posted By Anita / listopad 26, 2021 / Objave, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Tok Sen tretman je tehnika čišćenja blokirane energije, a koristi se mehanička i zvučna vibracija, koja prodire kroz vezivno tkivo i mišiće. Ova tehnika pomaže u poboljšanju toka energije i opušta bol u mišićima.

Tok Sen je terapeutski tretman za miofacijalne bolove. Kuckanjem tijela (upotrebom drvenog “čekića” i “tučka”) vibracije se šalju kroz živce, mišiće i vezivno tkivo za liječenje bolova u mišićima i tetivama. Lagano “kucanje” različitih intenziteta i kontakta na različitim dijelovima tijela.

Vibracije pružaju korisne utjecaje različitim dijelovima tijela. Pružaju mišićima i tetivama osjećaj živosti jer su obnovljene i regenerirane. Uz “kucanje” bitan je i “tempo” koji se koristi. U najčešćim slučajima radi se o tri ritmična otkucaja; jedan, dva tri, pa ponovo jedan, dva, tri.

Različiti čekići i tučci se koriste ovisno o dijelu tijela. Bitno je znati da se prsti znaju umoriti i biti bolni dugotrajnom upotrebom. Ako se umore, manje je vjerojatno da se pružiti potreban tretman tijelu. Međutim, prsti se moraju koristiti za dodir, kako bi se osjetilo gdje je dodatan Tok Sen tretman potreban.

Nekoliko prednosti ovog thai/kineskog tretmana su poboljšana cirkulacija, olakšanje u krutim i zgrčenim mišićima i poboljšanje živčanih funkcija. Najvažnije funkcija ovog tretmana odnosi se na tetive i specifično na mišično-tetivne meridijane. Ispravan tretman podrazumijeva korištenje specijanih drvenih alata za stvaranje vibracija na odgovarajućim dijelovima tijela. Kada se vibracije u tetivama ispravno rade, one opuštaju tetive i mišiće, što poboljšava i krvotok. Kada su tetive fleksibilne, struktura kosti je glatka, mišići su fleksibilni i ne stvaraju pritisak na arterije, vene, limfu, živce i meridijane.

Mudrost i harmonija ove dvije drevne discipline i kulture – kineske i Lanna, donosi jedinstvenu tehniku koja stimulira organe, mišiće, tetive i meridijane u tijelu za zdravlje i blagostanje kojima isti posljedično odišu.

Tretman cijelog tijela je jedan od najboljih načina održavanja tijela.
Tok Sen tretman i održavanje imaju pozitivan utjecaj na doslovno svaki dio i funkciju tijela.

Tok Sen tretman

• Poboljšava krvotok
• Opušta mišiće
• Stimulira periferne živce koji se kreću paralelno uz kapilare
• Olakšava bol raznih uzroka: glavobolje nastale zbog problema sa živcima, migrene, degeneraciju mozga, zamagljen vid i gubitak sluha
• Riješava bol u ramenima, uganuće vrata, krutost tetiva ramena, nepokretna ruka
• Utječe na skraćene tetive koje stvaraju pritisak na zglobove, krutost u leđnim mišićima, probleme u lopaticama i bol u leđima
• Pomaže kod boli u donjim leđima, upaljena leđna moždina, tegobe kod savijanja trupa
-lumbalne boi i kompresije živaca
-boli u bedrima, krutost stražnje lože, isčašenje patele
-boli u mišićima lista, bol u tabanima, utrnulost
-boli u ruci, laktu, utrnulost ruke i dlana

njega-lica-i-tijela-split

Saznajte više na OSMIJEH KOZMETIČKI SALON SPLIT>>

Ul. Antuna Gustava Matoša 12, 21000, Split

+385(0)91 5012970

Comments

Comments are not allowed