Tretman kose Olaplex Zadar

Posted By Anita / svibanj 19, 2016 / Novosti, Objave, Ponuda ljepota njega / 0 Comments

Tretman kose OLAPLEX sastoji se od proizvoda  koji ne sadrže silikon, sulfate pehatalate, DEA spojeve, aldehide. Tretman kose OLAPLEX povezuje popucane disulfidne sumporne veze u kosi izložene tehničkim, mehaničkim i kemijskim postupcima.
Tri su proizvoda koje korisi i frizerski salon Idea u Zadru:
OLAPLEX NO.1 BOND MULTIPLIER
Posvjetljivač boje kod kojeg sigurno vrijeme postupka traje duže, ali je vrijedan duljine čekanja. Odlično se slaže sa svim vrstama ekstenzija.
OLAPLEX NO.2 BOND PERFECTOR
Ovaj proizvod nije samo tretman regeneratorom. Koristi se i kao sjajan losion prije šišanja kose.
OLAPLEX NO.3 HAIR PERFECTOR
Stvoren je i za kućnu njegu kose. Preporučuje se nanijeti ga na mokru kosu i ostaviti barem 10 ak minuta, a zatim isprati. Učinkovitost se povećava što je duže na kosi.
Samostalni OLAPLEX tretman je najtraženija usluga za kosu koja je oštećena.
Tretman keratinom
Olaplex Bond Reparation System odlično djeluje sa tretmanima keratinom. Korišten prije keratina učinit će kosu svilenkastom mekšom sjajnijom i snažnijom.
Kosa će biti fleksibilnija i otporna na lomljenje. Olaplex prodire u kosu i jača je iznutra, pa su rezultati snažnija i zdravija kosa koja omogućava dobivanje najboljih rezultata keratinskog tretmana.

Olaplex je jedinstven aktivan sastojak. Tretman kose Olaplex može odvesti kosu na dosad neviđene razine bez opasnosti od štete po kosu. Jednostavan za upotrebu. Olaplex Bond Multiplier pripravak dodaje se u boju ili posvjetljivač, potom Bond Perfector nakon ispiranja boje s kose. Hair Perfector No. 3 može ići i u kućnu njegu, za upotrebu jednom tjedno, kao dio potpune usluge.
Tretman kose Olaplex doslovno odgovara svakom tipu kose: azijska, indoeuropska, afričko-američka, prethodno kemijski tretirana i prirodna, netretirana kosa.

Posjetite IDEA FRIZERSKI SALON ZADAR!

olaplex-tretman-za-kosu-zadar

Pošaljite nam upit


Comments

No comments

Leave a reply

Your email is never published nor shared.