Uklanjanje kapilara IPL tretmanom Biograd n/m

Posted By Anita / travanj 26, 2020 / Novosti, Ponuda ljepota njega / Comments are disabled

Uklanjanje Kapilara IPL tehnikom

Zbog naglih promjena temperature, teškog fizičkog rada, neodgovarajućih krema, štetnog djelovanja sunca i našeg ubzanog stila života, crvenilo i kapilare sve su češća pojava. Mogu se ukloniti najnovijim metodama i sigurnim tretmanima kao što je IPL tretman.

EFB Beaute® IPL uređaj posjeduje patentiranu valnu dužinu koja efikasno uklanja kapilare. Aplikator imitira žutu svjetlost valne duzine 475 – 1100 mm koja se pretvara u toplinsku energiju hvatajući se za hemoglobin, pa tako postepeno reducira kapilaru bez nuspojava.

Idealni kandidati za EFB Beaute® IPL uklanjanje kapilara su klijenti kojima su dijagnosticirane rosacea (kuperoza), eritroza i angiome. Najčešće su to kapilare na nogama i kapilare oko nosa. Problem s kapilarama manifestira se kao crvenilo lica i crvenilo oko nosa. Česta pojava je pucanje kapilara na nogama i licu.

Rosacea
Rosacea je kronično, ali izlječivo stanje koje se prvenstveno pojavljuje na licu i često je karakterizirano kao osip. Iako se rosacea može razviti na mnogo načina i u bilo kojoj dobi, pojavljuje se kao crvenilo na obrazima, nosu, bradi ili čelu. Tijekom vremena crvenilo postaje rumenije i izraženije, a počinju se pojavljivati i kapilare.

Angiome

Angiome su nakupine krvnih žilica koje čine crvene tvorbe na koži. Mogu se pojaviti pojedinačno ili više. Nemaju nikakav utjecaj na zdravlje jedino stvaraju estetski problem

Prije samog tretmana, koža se ne smije izlagati suncu ili solariju mjesec dana (4 tjedna), a proizvodi koji izazivaju fotoosjetljivost kao kreme za samotamnjenje treba prestati koristiti najmanje 7 dana prije tretmana.

Posjetite salon PEDI + na novoj adresi Šetalište kneza Branimira 2 u Biogradu n/m.
Mozete se naručiti na mob:0915269627

Saznajte više na https://promodalmatia.com/oglas/pedikerski-salon-biograd/

PEDIKERSKI-SALON-PEDI--BIOGRAD

Comments

Comments are not allowed